18 / 05 / 2024

Mhd. Fıras Koudsi

Mhd. Fıras Koudsi

Clear Vision İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 25 bin TL sermaye ile, Mhd. Fıras Koudsi Müdürlüğü'nde, Bayrampaşa'da kuruldu.

Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Hatasız bir kurutma sağlayan Powertec Tr 901 Saç Kurutma makinesi için fiyat araştırası yapılıyor.  Peki, Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fşras Şeleh tarafından kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul çevresinde arazi fiyatları fırladı!

Kanal İstanbul projesinin SED raporunda yer alan bilgilere göre, projenin açıklanmasıyla arazi fiyatları fırladı. Arazi fiyatları 3'er aylık dilimler halinde sırasıyla 50-60 TL, 80-90 TL, 120-130 TL, 160-180 TL, 200-230 TL, 260-300 TL şeklinde arttı.

Alarnaout Grup Emlak Gıda Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alarnaout Grup Emlak Gıda Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fıras Alarnaout ve Farıd Alartnaout ortaklığında kuruldu.

Evco İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Evco İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fıras Yahia M. Al-Khazrajı ve Hafız Salih  tarafından kuruldu.

Miras yoluyla devredilen araziler için sıfır faizli kredi müjdesi!

Tarım-Orman Şûrası Komisyonu tarafından alınan kararla göre miras yolu ile devredilen arazilerde tarım faaliyetini devam ettirmek isteyen hisse sahibine sıfır faizli miras kredisi verilecek.

Emir İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fıras Alnemr tarafından kuruldu...

Misak Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misak Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Fıras  Albaroudı, Mhd.Moneer Aljnbaz ve Rawaa Shoqfa ortaklığında kuruldu. 

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Alnahda Uluslararası Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnahda Uluslararası Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fıras Charba ve Thabet Almezwk ortaklığında kuruldu. 

Kozmeda Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmeda Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Fıras Sawas tarafından kuruldu. 

Emissa Danışmanlık Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emissa Danışmanlık Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahıa Tahan ve Fıras Al Sebaıe tarafından kuruldu.

Mhd. Fıras Koudsi Haberi

Mhd. Fıras Koudsi

Clear Vision İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Mhd. Fıras Koudsi Müdürlüğü'nde kuruldu.


Clear Vision İnşaat Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü bayındırlık ve turizm işletmeleri, sosyal ve endüstriyel tesisler yapmak, emlak alım satımı yapmak, kiralamak, kamu ve özel sektöre ait gayrimenkul ve hakları kiralamak ve tesis yapmak. 2- Her türlü konut, apartman, iş hanı ve iş merkezi inşa etmek, pazarlamak bu faaliyetler için her türlü arazi, arsa ve bina satın almak, pazarlamasını yapmak, plan ve mimari proje hazırlamak ve yapmak. 3- Bilumum inşaat malzemeleri imal, ithal, ihraç ve dahili toptan ve perakende alım satımını yapmak. 4- Her türlü inşaat malzemeleri,...