26 / 05 / 2024

Mhg Trafik İnşaat iletişim

Mhg Trafik İnşaat iletişim

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Morkoç tarafından kuruldu.

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İpek tarafından kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çağdaş Kiter tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hanifi Güneş tarafından kuruldu.

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Morkoç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mhg Trafik İnşaat iletişim Haberi

Mhg Trafik İnşaat iletişim

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Morkoç tarafından kuruldu.

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Konsu ile ilgili Karayolları,otoparklar,şehiriçi ve şehirler arası güzergahlarda,havaalanlarında,okul önü ve bahçelerinde,site ve rezidanslarda,fabrika içi zemin uygulamalarında,apron,pist,yürüyüş yolu,bisilet yolu vb. her türlü trafik ile ilgili soğuk yol çizgisi, termoplastik çizim ve her türlü çizim işlerini yapmak veya yaptırmak. 2-Konusu ile ilgili çizim işlerinde kullanılan makine,alet edevat,boya,tiner vb.her türlü malzeme,makine ve yedek parçalarının imalatı,alım satımı,ithalat-ihracatı ve pazarlamasını yapmak. 3.Konusu ile ilgli her türlü Işıklı ışıksız trafik levhaları,denilatör,uyarı dikmeleri ve bariyerler,her türlü duba,yol bölme butonları,ledli sistemler,ilk yardım çantaları vb.trafik ile ilgili her türlü malzemenin alım satımı,imalatı,toptan ve prerakende ticareti,ithalat ve ihracatını yapmak. 4.Her türlü...