28 / 04 / 2024

mhp ısparta belediye başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın

mhp ısparta belediye başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın kimdir? Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın'ın biyografisi...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Isparta'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 11 arsayı 7 Kasım'da satıyor! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Gülcü Mahallesinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi. 

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Kayseri meydanları şehir ekonomisini canlandıracak!

MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'de yapılacak olan meydana projelerin şehir ekonomisine canlılık getireceğini söyledi.

Isparta Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Isparta Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Isparta Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti.

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

mhp ısparta belediye başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın Haberi

mhp ısparta belediye başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın

Yusuf Ziya Günaydın kimdir?

Yusuf Ziya Günaydın, Yüksek mimar, Isparta Belediye Başkanı. 1949 yılında Isparta'nın Aksu ilçesi Yılanlı köyünde doğan Yusuf Ziya Günaydın, ilk, orta ve lise tahsilini Isparta'da tamamladı. 


1975 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi ve 1976 yılında Isparta'da Günaydın A. Ş. Proje Çizim ve İnşaat Uygulama firmasını kurdu. 


Çizdiği projelerde Selçuklu ve Osmanlı tarzı çiniden apartman ismi yazması ile oldukça belirgindir. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi eserleri arasındadır. 


1999 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Isparta Belediye Başkanı oldu. 


2004 Yerel Seçimlerinde yerini Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Hasan Balaman'a bırakan Yusuf Ziya Günaydın, 29 Mart 2009 Seçimlerinde yeniden Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak seçimi % 38.82 oy oranıyla kazandı ve Isparta Belediyesi Başkanı oldu. Yusuf Ziya Günaydın, evli ve üç çocuk babası...