04 / 05 / 2024

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı zafer karakılıç

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı zafer karakılıç

MHPOsmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, planlamadan kentsel dönüşüme, ulaşımdan bütçe harcamalarına kadar, Osmangazi'nin iyi yönetilemediğini, Osmangazi'ye yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu söyledi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da 7 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da iki arsa satacak!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ekim'de yapılacak.

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Bursa Osmangazi'de 4.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar Mahallesi'nde 4 milyon 720 bin 621 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 23 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Bursa Osmangazi'deki tehlike saçan bina yıkıldı!

Bursa'da geçtiğimiz günlerde yaşanan yangında büyük hasar gören iki katlı yapı, vatandaşlar için tehlike oluşturmasından dolayı Osmangazi belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi planlı şehirleşmenin merkezi oldu!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi, yapılan imar uygulamalarıyla modern şehirleşmenin merkezi haline geldi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki hızlı gelişime bağlı olarak 10 yılda 300 bin kişilik modern bir şehir kurduklarını belirterek, “Herkes konuşur, Osmangazi iş yapar” dedi…

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı zafer karakılıç Haberi

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı zafer karakılıç

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Hamzabey-Muradiye Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Reşat Çimsöken ve mahalle sakinlerini MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, İlçe başkan yardımcıları ve yönetim kuru üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Osmangazi'nin bu güne kadar gerek planlama, gerek kentsel dönüşüm, gerekse bütçe harcamaları açısından iyi yönetilemediği için zaman kaybettirildiğini söyledi. 


HİZMET SEÇİMİ OLACAK

Osmangazi İlçesi'ne yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu vurgulayan Karakılıç: "Osmangazi'de artık değişim şart. Osmangazi'deki bu seçim hizmet seçimi olacak. Bu seçim Osmangazi'nin geleceğinin seçimi olacak. Bu seçimi Osmangazili halkımızın önerileri ve katılımcılığıyla kazanacağız. Kazanan Osmangazi olacak. Zafer Osmangazi'nin olacak" diye konuştu. 


REKLAMİ ELEŞTİRDİ

Belediyeciliğin reklam...