04 / 05 / 2024

Mia Burgaz mudanya

Mia Burgaz mudanya

Mudanya’da birbirinden önemli projelere imza atan Tugay İnşaat, yeni projesi Mia Burgaz’ı satışa çıkardı. Güzelyalı’da toplam bin 700 m² alanda yükselen proje 3 blokta toplam 42 daireden oluşuyor.

Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen projenin yüzde 70'i yeşil alandan meydana geliyor. Proje Bursa İl'i Mudanya'da Ege tarzı mimarisyle yükseliyor. Peki Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Mia İskitler projesi Mayıs'ta başlıyor!

810 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen MİA İskitler Projesi için ilk kazma 2003 yılında vurulmuştu. 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia Ankara İskitler projesi Mayıs'ta başlıyor...

Mudanya sahilinde yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya’da sahil düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor!

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen “İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat çalışmaları sürüyor.

Mudanya Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi devam ediyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya Belediyesi'nin balkon mührüne takipsizlik kararı!

Mudanya'da dairelerin balkonlarını PVC malzeme ile kapatarak imar kirliliğine neden oldukları iddiasıyla Mudanya Belediyesi'nin şikayeti üzerine yürütülen soruşturmada, Cumhuriyet Savcılığı şüphelilerin kamu adına kovuşturmasına gerek duymadı.

Mudanya Belediyesi'nin balkon cezası iptal edildi!

Mudanya Belediyesi geçtiğimiz günlerde Şükrü Çavuş Mahallesi’nde Koçlar Sitesi A Blok’taki evlerin balkonlarında bulunan PVC kaplamalara imar kirliliğine sebebiyet verdikleri gerekçesiyle 750 ile 2 bin lira arasında ceza kesti.

Kocaeli Mia projesi ikinci kez iptal edildi!

Büyükşehir Belediyesinin önemli projelerinden MIA, Körfez Sanayi Sitesi yönetimi tarafından açılan dava sonucu iptal edilmişti.Bu iptalin ardından Büyükşehir Belediyesi, projeyi revize etti ve ikinci bir proje hazırladı.

Mudanya turizmde marka olacak!

Mudanya Belediye Meclisi Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, Mudanya'nın turizmde Türkiye'nin ve dünyanın maka kentlerden biri olması yönünde önemli çalışmalara imza atılacağını vurguladı.

Mudanya'da sahil kısmında dönüşüm çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahiline kafe ve büfeler inşa edilecek!

Başkan Altepe Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi. Bursalıların en önemli buluşma noktası haline gelecek sahil çalışmaları yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak.

Mudanya sahilinde dönüşüm süreci başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başlatıldı.Başkan Altepe, Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi.

Mia Burgaz mudanya Haberi

Mia Burgaz mudanya

Mudanya’da birbirinden önemli projelere imza atan Tugay İnşaat, yeni projesi Mia Burgaz’ı satışa çıkardı.


Güzelyalı’da toplam bin 700 m² alanda yükselen proje 3 blokta toplam 42 daireden oluşuyor. Tugay İnşaat güvencesiyle inşa edilen Mia Burgaz, lokasyonuna değer katan nitelikleriyle konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Güvenliğin ön planda tutulduğu projede 7/24 kamera takip sistemi ve kartlı giriş sistemi bulunuyor. Özel peyzaj düzenlemelerinin yer aldığı proje, yetişkin havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme alanı, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları ve havuz başı kafeterya gibi özel sosyal donatılarla sahip olarak tasarlandı. Konut alıcılarına 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde farklı alternatifler sunan Mia Burgaz açık otoparklı olarak projelendirildi.


Tugay İnşaat bünyesinde yer alan Melisa Residence projesinin satışında yakaladığı başarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Tugay İnşaat Satış...