30 / 04 / 2024

Mia Park Menderes evleri satış

Mia Park Menderes evleri satış

İzmir Menderes'te inşa edilen Mia Park Menderes satışa çıktı. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı proje 18 ay sonra sahiplerine teslim edilecek...

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

Menderes Türel: Ucubeleri yıkıp park yapıyoruz!

"Ucubeleri yıkıp park yapan bir belediye başkanıyım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliklerinin hep Antalya olduğunu söyledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Mia Garden Menderes kampanya 2018!

Mia Garden Menderes kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 130 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Mia Garden Menderes ne zaman teslim?

Mia Garden Menderes projesinde toplamda 130 daire bulunuyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde dairelerin yer aldığı projede teslimler 30 Mart 2019'da gerçekleştirilecek.

Mia Garden Menderes'te 120 ay vade imkanı!

Mia Garden Menderes'te 120 ay vade imkanı sağlanıyor. İzmir Menderes'te inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Mia Garden Menderes Ramazan kampanyası! 

Mia Garden Menderes Ramazan kampanyası haberimizde yer alıyor. 0,98 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sağlanan projede ayrıca yüzde 20 indirim sağlanıyor. 

Mia Garden Menderes 2019'da teslim! Yeni proje!

Mia Garden Menderes projesi Koç İnşaat tarafından İzmir Menderes'te inşa ediliyor.  0 peşinatla daire sahibi olunan projede teslimler 30 Mart 2019'da yapılacak. 

Menderes Türel: Lara Temalı Park alanına talibiz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Lara’da hukuki süreci devam eden 3 bin dönümlük bir temalı park alanı bulunuyor. Mimarlar Odamızın belediye alsın önerisi var. Hukuki süreci sonuçlanırsa biz de almaya hazırız” diye konuştu.

Menderes'teki Ay Yıldız Park'ta sona gelindi!

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

Aydın Park İncirliova Tesisleri'nin 3. etabında sona gelindi!

2014 yılında modernizasyon çalışmaları başlatılan ve ilk iki etabı tamamlanan Park İncirliova Sosyal Tesislerinde üçüncü etap çalışmalarına Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü peyzaj tasarım konusunda katkı sağlayacak.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

Menderes Mia Park Evleri ödeme planı!

Menderes Mia Park Evleri projesinde 3+1'lerin satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Koç İnşaat'ın yeni projesi Mia Park Menderes'te teslimler 18 ay sonra yapılıyor...

Mia Park Menderes evleri satış Haberi

Mia Park Menderes evleri satış


Mia Park Menderes Koç İnşaat tarafından inşa ediliyor. Arsa alanının 7 bin 300 metrekare olarak belirlendiği projede satışlar başladı.


Mia Park Menderes'te 46 adet dairenin bulunuyor. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


18 ay sonra teslim edilecek olan Mia Park Menderes projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler daire tutarının yüzde 40'ını peşin olarak vererek, kalan yüzde 20'yi taksitle ve kalan yüzde 40'ı da teslimde ya da banka kredisi imkanıyla ödeyebiliyor.


Menderes Mia Park Evleri'nde yüzme havuzu, spor alanları, otopark ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


Satış ofisi adres:  Akçay Caddesi No: 208 Gaziemir / İZMİR

Telefon: +90 (232) 220 47 48

Web adresi: http://www.miaparkmenderes.com/

Ceren...