19 / 05 / 2024

Miami Dream South Beach iletişim

Miami Dream South Beach iletişim

Miami Dream South Beach’de GROHE armatürleri ile tamamlanan modern ürünler kullanılıyor. GROHE, hayalleri süsleyen Miami Dream South Beach’de retro tarzı ve modern tasarımı banyolarda bir araya getiriyor...

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Miami’nin başarılı emlak danışmanı Global Real Estate Group, Amerika’nın en tanınmış gayrimenkul firmalarından biri olan Related Group’un Miami projelerinin tanıtımı için bir gece düzenledi.

Tolgahan Sayışman Miami’den ev satın aldı!

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.

Confetti Miami koleksiyonu şıklığı ve konforu bir arada sunuyor!

Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi!

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Bayburtlu İnşaat'ın projesi Dream of Silivri'nin inşaat çalışmaları önümüzdeki Nisan ayında başlayacak...

Türkler en çok Miami ve Londra'dan konut alıyor!

Yabancıların Türkiye’den konut alımı artarak devam ederken, Türk vatandaşları da ‘ülke içinde artan güvenlik kaygıları’ nedeniyle Avrupa ve ABD’de konut almaya başladı. Bu bağlamda öne ABD’nin Miami kenti ile İngiltere’nin başkenti Londra çıkıyor

b.b. home passion V, Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor!

Ünlü tasarımcı Barbara Becker’ın Miami’den ilham aldığı ve Rasch markası için özel olarak tasarladığı modern duvar kağıdı koleksiyonu "b.b. home passion V”, renkli ve egzotik Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor…

David Beckham Miami'de 25 bin kişilik stat yaptıracak!

Kariyerinin son yıllarını geçirdiği ABD 1. Ligi MLS’e yeni bir takım kazandırmak isteyen David Beckham’ın Miami FC projesine ilginin büyük olduğu biliniyor. İngiliz futbolcu 25,000 kişilik yeni stat için temeli atmak istiyor.

Esra ve Ceyda Ersoy Miami’den ev alacak!

GERİDE bıraktığımız günlerde İstanbul soğuklarını geride bırakarak Miami’ye giden Esra ve Ceyda kardeşler, “Miami’den ev almaya karar verdik. Türkiye’ye dönüşümüz biraz uzadı” açıklamasını yaptı.

Alibaba Group, South China Morning Post'u satın alacak!

Dünyanın en büyük eticaret şirketlerinden Alibaba Group Holdings'in sahibi Jack Ma, Hong Kong merkezli South China Morning Post adlı gazeteyi ve bununla ilişkili medya varlıklarını satın almak için anlaştı.

David Beckham'dan Miami Limanı’na dev kompleks!

Dünya futbolunun unutulmaz isimleri arasında yer alan David Beckham, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

D.Beckham, Miami Limanı’nın göbeğine dev bir kompleks kuracak!

İngiliz yıldız, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

Pharrell Williams'ın Miami'deki evi 10.9 milyon dolara satışta!

Dünyaca ünlü şarkıcı Pharrell Williams'ın evi görenleri hayran bırakıyor. Dubleks dairesi tam beş yatak odasına sahip. 42 yaşındaki şarkıcı Miami manzaralı havuzlu dairesi için 10.9 milyon dolar istiyor.

Miami Dream South Beach iletişim Haberi

Miami Dream South Beach iletişim

Birçok sinema yıldızı ile ünlünün gözde noktalarından olan, Florida güneşi altında rahatlamak ve yıl boyunca kaçamak yapmak için özel dairelere sahip olduğu Miami Beach,  lüks ve göz kamaştırıcı yaşam biçimleri ve yaşama coşkusu ile eşanlamlı. Atlantik Okyanusu’na bir adımlık mesafede, Art-Deco bölgesinin tam kalbinde, misafirlerini rüyaların koynuna davet eden olağanüstü bir noktada bulunan  Dream South Beach Hotel, Tudor Hotel ve Palmer House adlı iki ikonik otelin birleştirilip özel bir sayfiye evi haline getirilmesi ile ortaya çıkmış bir tesis. Yeni butik otel, eşsiz, rahat bir atmosfer yaratmak için zarif ve lüks dokunuşları bir araya getiriyor. Odaların banyolarında GROHE armatürleri ile tamamlanan modern, ince bir zevki yansıtan tasarım, orijinal bir bütün oluşturuyor.


Hareketin tam merkezinde


Miami Beach sahilindeki ünlü gezinti yeri Ocean Drive...