07 / 05 / 2024

Miami ev 2018

Miami ev 2018

ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olmaya hazırlanan Tarkan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

Beşiktaş'ta ara sokakta bir ev 400 bin dolar, Manhattan'da 339 bin, Miami'de 375 bin dolar! Bunun sebebi nedir? 

Türkiye ile yurt dışındaki konut fiyatları sık sık karşılaştırma konusu olmaya başladı. Şimdi de Beşiktaş ile Manhattan ve Miami'deki ev fiyatları karşılaştırıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Konut fiyatlarında ipin ucu kaçtı! O ilde ev fiyatları Miami'yi geçti!

Türkiye'de ekonomik krizle beraber 'barınma' sorununu büyük sorun olmaya başladı. Pandemi dönemiyle birlikte artan konut fiyatları ve konut kiraları vatandaşın gelirini aşmaya başladı. Konut fiyatları öyle arttı ki, o ilde ev fiyatları Miami'yi geçti...

Şaşırtan gerçek! Bağcılar’da ev satıp Miami’den ev almak mümkün!

İstanbul'daki konut fiyatları Miami'deki ev fiyatlarını solladı. Bağcılardan ev satıp Miami'den ev alabirsiniz. İşte detaylar...

İstanbul'da fiyatlar Miami'yi solladı! Ev almak hayal mi oldu?

Megakent İstanbul'da ev fiyatları Miami'yi solladı. Miami'de 400 bin dolara villa alınabilirken İstanbul'da bu tutara 2+1 konut alınabiliyor...

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Radamel Falcao Miami'den ev mi bakıyor?

Büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan ancak istenen performansı bir türlü veremeyen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun Miami'den ev baktığı iddia edildi.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Şeyma Subaşı Miami’den ev satın aldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ABD'nin Miami kentinden ev aldığı iddia edildi. 

10 soruyla Miami’den ev almak!

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi ve Lead Consulting Group'un CEO'su Emel Onur, Miami’den ev almak isteyenlerin merak ettiği soruları yanıtladı....

2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018 yılına ait konut satış rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı. Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. Peki, 2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Miami ev 2018 Haberi

Miami ev 2018

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tarkan, ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olacak. Dünyanın en ünlü isimlerinin de villasının olduğu Tarkan Island'a komşu olan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

Tarkan'ın komşuları arasında Shaquille O'Neal, Rocky ve Rambo Sylvester Stallone, Julio Iglesias, Robert De Niro, Beyonce ve Ricky Martin bulunuyor. 

Tarkan, geçtiğimiz günlerde paylaştığı video ile baba olacağını açıklamıştı. Ünlü popçu Tarkan ile Pınar Dilek, Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlenmişti.