15 / 05 / 2024

Miami Türk oteli

Miami Türk oteli

Türk işadamları Miami’ye yaptıkları yatırımlarını arttırıyor. Serdar Bilgili’den sonra şimdi de Baran Süzer, Miami’de iki otel açmak için hazırlanıyor. Süzer’in yatırım için 250 milyon dolar bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Türk yatırımcılar Miami'ye demir attı!

Dünyaya açılan Türk yatırımcılarının son yıllardaki gözde yatırım yeri Miami. İş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri Miami'ye demir atmış durumda...

ABD'deki Irma Kasırgası 30 bin Türk'ü mağdur etti!

Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.

Türk turizmciler dünyaya açılıyor!

Türk turizmcilerin son dönemdeki politikası, riskleri bölmek üzere yurtdışına açılmak oldu. Rixos'tan Limak'a, Irak'tan Maldivler'e kadar 22 turizm grubunun farklı coğrafyalarda halen 50 oteli bulunuyor.

Türk gayrimenkul yatırımcısının gözü Miami'de!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara Miami'de yatırım yapma önerisinde bulundu. Biter, "Miami'de hem vergiler düşük hem de konut fiyatları'' diye konuştu.

Miami Türk yatırımcı için çok cazip!

Miami'de "Keller Williams Miami Beach'in bünyesinde hizmet veren profesyonel Emlak Danışmanı Atilla Ozan Yıldız, Türklerin Miami'ye ciddi bir ilgisi olduğunu belirtti.

5 yılda 10 bin Türk Miami'de ev sahibi oldu!

Miami'de gayrimenkul sektörü Türkiye sayesinde gelişiyor. Türkler bölgede yatırım yapmak için sıraya girmiş durumda. Son 5 yılda 10 bin Türk Miami'den ev aldı.

Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor!

ABD’nin tatil kenti Miami Türk yatırımcısı ve vatandaşları için yatırım merkezi oldu. Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Türk firmalarına Avrupa inşaat ödülleri verildi!

Avrupa inşaat ödülleri 2014 töreni Londra'nın Düke Street'deki Marriot Oteli'nde yapıldı. Törene aralarında 40'ın üstünde Türk inşaat firmasının da bulunduğu yaklaşık 200'ün üstünde Avrupa şirketi katıldı.

Soçi 2014 Kış Olimpiyatları'na yetişemeyen 10 oteli Türk şirketler yaptı!

Gelecek hafta başlayacak 2014 Kış Olimpiyatları'na 50 milyar dolar harcayan Rusya, Soçi'de zamanında bitmeyen 10 otelin tasarım ve yapımında Türk şirketlerine güvendi. Şirketler otelleri açılışa yetiştirdi

En iyi 50 arasında 5 Türk oteli!

Sunday Times, Akdeniz ' de tatil yapacaklar için en iyi 50 oteli özelliklerine göre listeledi. Tatil için önerilen oteller arasında 5 Türk oteli de bulunuyor...

Miami Türk oteli Haberi

Miami Türk oteli

Türkiye'deki yatırımlarıyla iş dünyasının dikkat çeken isimleri, Miami'de de rekabete girdiler. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz ay Serdar Bilgili, ABD'li ortağı Michael Shvo ile Miami'deki The Raleigh Hotel'i 103 milyon dolara yani yaklaşık 580 milyon liraya satın almıştı. Bilgili'nin bu yatırım atağının etkisi sürerken, benzer bir haber de Baran Süzer'den geldi.

Florida merkezli Ocean Drive Dergisi'ne röportaj veren Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Miami'de iki otel açacaklarını söyledi. Turizmde The Ritz- Carlton İstanbul'la ön plana çıkan aile şirketi adına konuşan Baran Süzer, otellerden birinin sıfırdan yapılacağını belirtti. Diğer otel ise var olan bir otelin yeniden dizayn edilmesiyle hizmete girecek. Avrupa'da da oteller açacaklarını belirten Baran Süzer'in sadece Miami'deki 2 otel için yaklaşık 250 milyon dolar yani 1...