28 / 07 / 2024

mice tarzı

mice tarzı

Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'luk kısmını elinde bulunduran son 10 yılda ciddi gelişme gösteren kongre, toplantı ve etkinlik turizmi, 26 milyar dolar olan Türkiye turizm gelirlerinin yüzde 15'lik kısmını oluşturuyor.

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Amerikalı iş insanı Warren Edward Buffett, Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarıdır. Küçük yaşta yatırım yapmaya başlayan Buffett'in tarzı Türkiye'de başarılı olur mu? İşte detaylar...

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dağılma tarafından kuruldu.

Şehrin yeni tarzı Honda CB250R fiyatları ne kadar? İşte Honda CB250R 16 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Şehrin yeni tarzı" sloganıyla tanıtılan Honda CB250R fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Euro 5 uyumlu motoruyla dikkat çeken Honda CB250R 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarzınızı yansıtın! Harley-Davidson lisanslı ürünler yüzde 30’a varan indirimlerle! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi!

Hepimizin bir motor markasından ibaret sandığı ancak fanatiklerinin bir yaşam tarzı olarak benimsediği Harley-Davidson kadın ve erkek giyim dışında aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. 

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Mice Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tunç Ardıç, İrfan Kebabcı ve Yıldız Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Kapadokya'daki baraka tarzı 41 iş yeri yıkıldı!

Nevşehir Kapadokya'da yıkımına karar verilen 41 baraka tarzı iş yeri kaldırıldı. 

Serda Sarayı, İslami mimari tarzıyla dikkat çekiyor!

Güzelliği ve İslami mimari tarzıyla dikkati çeken, 27 bin metrekare alan üzerine kurulan yaklaşık 5 bin metrekarelik Serda Sarayı, Filistin Milli Kütüphanesi olarak halka hizmet verecek.

mice tarzı Haberi

mice tarzı

 Son 10 yılda ciddi gelişme gösteren kongre, toplantı ve etkinlik turizmi (MICE-Meeting-Incentive-CongressEvent), Türkiye'de de firmaların ilgisini çekiyor. Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'luk kısmını elinde bulunduran etkinlik turizmi, 26 milyar dolar olan Türkiye turizm gelirlerinin yüzde 15'lik kısmını oluşturuyor. Amerika'nın lider olduğu turizm alanında Türkiye 18'inci sırada yer alıyor. MICE tarzı etkinliklere en fazla bütçe ayıran sektörlerin başında finans, sigorta, medya ve medikal olduğunu belirten Tourismo Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kızıltan. bu tip kurumsal etkinliklerin genel olarak çalışanların eğitimi, yönetimsel karar ve mesajların paylaşılması ile performans değerlendirmesi gibi amaçlarla gerçekleştirildiğini söyledi. İş dünyasının artık ölçülebilir performansların peşinde olduğunu ifade eden Kızıltan. "Etkinlik yönetimi yapan şirketler müşterisini iyi tanımak, onun hedeflerine ve öngörülerine uygun, özgün ve orijinal teklifler sunmak ve...