28 / 07 / 2024

Microsoft CityNext ne demek

Microsoft CityNext ne demek

Microsoft, ABD’nin Atlanta şehrinde gerçekleştirdiği Dünya İş Ortakları Konferansı’nda (WPC) şehirlerin, kurumların ve vatandaşların inovasyon yardımıyla geleceğe hazır, canlı bir topluluğa dönüştürmeyi amaçlayan küresel CityNext girişimini duyurdu...

Microsoft çalışanlarına zam yapamıyor! Zam yapamama sebebi ne?

Teknoloji lideri Microsoft, küresel ekonomik krizin etkileri nedeniyle zam yapamayacağını açıkladı. Bu karar, şirket çalışanlarında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Microsoft verisi ortalığı toz duman etti, ABD borsalarında önemli kayıplar başladı!

ABD borsaları güne düşüşle başladı. Daha ilk dakikalarda, karlılığının düştüğünü bildiren Microsoft’un hisseleri değer kaybetti. Yaşanan bu gelişmeler ve bilanço dönemiyle ilgili son veriler, ABD’li şirketlere ilişkin endişeleri ve ülkedeki resesyon korkularını artırdı.

Microsoft, 2023'te Netflix'i satın alacak!

Reuters'tan gündeme bomba gibi düşen açıklamalar geldi. Şirket, Microsoft'un 2023 yılında Netflix'i satın almak için harekete geçebileceğini öne sürdü. Bu satın almanın bedeli ise 'tahminen' 190 milyar dolar civarında olacak.

Microsoft 365 kullanıcılarını üzen haber! Zam geliyor!

Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından bir zam haberi de Microsoft’tan geldi. Microsoft 365 zam mı ne zaman gelecek?

A101'de XBox S Series Microsoft Oyun Konsolunu indirimle satışta! 2 oyun hediyeli! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101, oyun konsolları arasında en bilinenlerden biri olan XBox S Series Microsoft Oyun Konsolu'nu indirimli fiyatı ile satışa çıkardı! Peki, A101'de XBox S Series Microsoft Oyun Konsolu'nun fiyatı ne kadar? İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bill Gates satın aldığı arazileri ne yapacak?

Microsoft kurucusu Bill Gates ABD'nin dört bir yanından arazi satın almaya devam ediyor. Gates'in arazileri ne yapacağı ise merak konusu oldu?

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Boşanma kararının ardından Gates çiftinin 131 milyon dolarlık malikanesinin ne olacağı merak konusu oldu. 

Microsoft emlak sektörüne giriyor!

Microsoft, Seattle’da yerel halkın ve teknoloji çalışanlarının yararlanabileceği konu projeleri geliştireceğini, müteahhitler için çok düşük faizli krediler vereceğini açıkladı. 

Microsoft şehir planlama için CityNext'i tanıttı!

Microsoft, ABD’nin Atlanta şehrinde gerçekleştirdiği Dünya İş Ortakları Konferansı’nda (WPC) şehirlerin, kurumların ve vatandaşların inovasyon yardımıyla geleceğe hazır, canlı bir topluluğa dönüştürmeyi amaçlayan küresel CityNext girişimini duyurdu...

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Microsoft CityNext ne demek Haberi

Microsoft CityNext ne demek

Şehirler ve şehirlerde yaşayan topluluklar, endüstriyel, ekonomik ve girişimciliğe yönelik çabaların merkezini oluşturuyor ve dünyanın gelişimi için gereken itici gücü sağlıyor. Bununla birlikte şehirler hızlı kentleşme, çağdaşlaşmaya uyum sağlama zorunluğu ve ekonomik canlılığın devamlılığının sağlanması gibi problemlerle baş etmek zorunda kalıyorlar.


Microsoft CityNext, dünya geneline dağılan iş ortakları ağı içinde yer alan 430 binden fazla teknoloji uzmanıyla daha iyi bir geleceğin kurgulanması adına günümüz şehirlerinin sorunlarına çözüm getirecek inovatif yaklaşımları öne çıkarmayı amaçlıyor. Microsoft, CityNext vizyonunu uzun süredir kullanıcıların aşina olduğu ve güvenlik konusunda kendini ispatlamış geniş çaplı yazılım, çözüm ve servisleri eşliğinde, eğitim ve sosyal hizmetler alandaki zengin tecrübesinin yardımıyla hayata geçirecek.


Microsoft Kamu Sektöründen Sorumlu Başkan Yardımcısı Laura Ipsen, CityNext girişimine ilişkin şunları söyledi:


“Şehirler hayatımızda bugüne ve geleceğe dair...