29 / 04 / 2024

Microsoft, 2023'te Netflix'i satın alacak!

Microsoft, 2023'te Netflix'i satın alacak!

Reuters'tan gündeme bomba gibi düşen açıklamalar geldi. Şirket, Microsoft'un 2023 yılında Netflix'i satın almak için harekete geçebileceğini öne sürdü. Bu satın almanın bedeli ise 'tahminen' 190 milyar dolar civarında olacak.



Dünyanın en büyük haber kaynakları arasında yer alan Reuters, gündeme bomba gibi düşecek bir iddiayı gündeme getirdi. Şirkete göre ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, 2023 yılında dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix'i satın almak için harekete geçecek. Üstelik mevcut veriler, bu ihtimali gerçekleştirmenin pek de zor olmadığını gözler önüne seriyor.

Netflix abonelik ücretleri ne kadar? Wednesday nereden izlenir? 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...2014 yılından beri Microsoft'un CEO'luk görevini sürdüren Satya Nadella, bugüne dek çok önemli satın alımlar gerçekleştirdi. Bu bağlamda; 2.5 milyar dolara Minecraft, 20 milyar dolara yapay zeka geliştirme şirketi Nuance ve 26 milyar dolara da Linkedln'i satın alan şirket, şimdilerdeyse ise 69 milyar dolar karşılığında Activision Blizzard'ı satın almak için uğraşıyor.

İşte bütün detaylar...


Geri Dön