19 / 05 / 2024

Mıgratexım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Mıgratexım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Mıgratexım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Marzband tarafından kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Deniz Gürkan tarafından kuruldu.

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sajıd Alı tarafından kuruldu.

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Nurbetül Kılbaş tarafından kuruldu.

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Mıgratexım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iletişim Haberi

Mıgratexım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Mıgratexım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Marzband tarafından kuruldu.

Mıgratexım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
A- EMLAK 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları...