08 / 05 / 2024

migros bc partners

migros bc partners

Migros BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding eşit ortak oldu. Migros'ta beklenen imzalar atıldı. Anadolu Endüstri Holding ile BC Partners'a bağlı Moonlight Capitals hisse alım satım anlaşmasını noktaladı.

Migros satışa çıkarılıyor!

Migros'un yeni sahibi BC Partners da Migros'u satmak için hazırlıklara başladı...

Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Beylikdüzü Migros AVM bayramda kaçta açılacak?

Antalya Migros AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Antalya Migros AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Migros AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? Antalya Migros AVM bayramda kaçta açılıyor?

Avm Partners, Jones Lang LaSalle (JLL) ile anlaştı!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren JLL, dokuz yıldır alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanında faaliyet gösteren AVM Partners’ı satın aldı. İşte dev birleşmenin ayrıntıları...

Jones Lang LaSalle şirketi AVM Partners'ı satın aldı!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren JLL, dokuz yıldır alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanında faaliyet gösteren AVM Partners’ı satın aldı.

Cushman Wakefield Avm Partners'a talip oldu!

Geçen yıl Alman mfi ile yaptığı işbirliğini sona erdiren Avm Partners’a iki talip çıktı. Bunlardan birisi Cushman & Wakefield, diğeri ise ticari gayrimenkul üzerine finansal ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL.

Antalya Migros AVM bayramda açık mı?

Antalya Migros AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Migros AVM bayramda açık mı? Antalya Migros AVM bayramda kaçta açılacak?

Migros Beyoğlu Balık Pazarı'nda mağaza açtı!

Migros Ticaret AŞ, tarihteki ilk mağazasını açtığı Beyoğlu Balık Pazarı’na “Migrosjet” ile geri döndü. Açılışın ardından geçen 58 yılda Migros’un mağaza sayısı 1.257’ye ulaştı.

Migros mayıs ayında 21 mağaza açtı!

Migros Ticaret AŞ., Mayıs 2015'te 4 adet Migros, 16 adet Migros Jet ve 1 adet Macrocenter formatında toplam 21 adet satış mağazası açtığını KAP'a bildirdi.

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile tanıtacak!

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile anlatıyor "Entegre Atık Planı' ile bugüne dek 224 ton kağıt atığı geri dönüşüme kazandıran ÇEVKO ile birlikte mağazalarında geri dönüşüm etkililikleri düzenliyor.

Migros'a onay için 3 üyenin ataması bekleniyor!

Anadolu Grubu’nun Migros’u almasına Tuborg itiraz edince grup Rekabet Kurulu’na taahhüt planı sundu. Onay için 3 yeni üyenin ataması bekleniyor.

MYC Partners Bodrum'da projelerine devam edecek!

MYC Partners, Bodrum’daki 60 milyon dolarlık otel ve konut projesine başladı. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, projenin satışa çıktığını belirterek, “Kendime 72 komşu arıyorum” dedi.

MYC Partners Bodrum'da otel ve konut yapacak!

MYC Partners, Bodrum’daki 60 milyon dolarlık otel ve konut projesine başladı. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, projenin satışa çıktığını belirterek, “Kendime 72 komşu arıyorum” dedi.

Caddebostan Migros'un yerine yaşam merkezi geliyor!

İstanbul Caddebostan sahilinde dev bir proje başlıyor. Sahildeki Migros’un bulunduğu alan ile ilgili konuşan Mimar Gürhan Bakırküre, “2016’da hayata geçecek projede market yerin altına indirilecek. Açık hava konserlerinin yapılacağı kamuya açık alan yarat

migros bc partners Haberi

migros bc partners

Migros'ta beklenen imzalar atıldı. Anadolu Endüstri Holding ile BC Partners'a bağlı Moonlight Capitals hisse alım satım anlaşmasını noktaladı. Anlaşma sonucunda BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding Migrros'ta eşit ortak oldu.


ANADOLU Grubu 2014’ü sürpriz bir şekilde Migros’un devam eden satış sürecini tamamlayarak bitirdi. Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özilhan geçen hafta, ekim ayından bu yana Migros’un ana hissedarı BC Partners ile bağlayıcı olamayan ön anlaşma kapsamında yürüttükleri görüşmelerin 2015 Ocak ayından sonraki bir sürece uzayabileceğini açıklamıştı. Özihlan, “Migros’ta incelemeler çok detaylı bir şekilde devam ediyor. Ancak işlemler düşündüğümüzden uzun sürüyor, 2014 sonunu hedefliyorduk ama süreç uzayabilir, önümüzdeki ocak, şubata sarkabilir” demişti.


Ancak dün Migros’tan Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama ile taraflar arasında anlaşma sağlandığı ve imzaların atıldığı duyuruldu.


KAP’a yapılan açıklamada Anadolu...