15 / 05 / 2024

migros kipa

migros kipa

Migros Genel Müdürü Özgür Tort, Kipa’yı satın almalarının Türkiye’ye olan güvenlerinin bir göstergesi olduğunu söyleyerek, gelecek dört yılda iki kat büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

Migros, 4 yılda 2 kat büyümeyi hedefliyor!

Migros Genel Müdürü Özgür Tort, Kipa’yı satın almalarının Türkiye’ye olan güvenlerinin bir göstergesi olduğunu söyleyerek, gelecek dört yılda iki kat büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

Tesco Kipa resmen Migros'a devredildi!

Rekabet Kurulunca, Tesco Overseas Investments Limited kontrolündeki Tesco Kipa AŞ hisselerinin belli oranının Migros tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Kipa, Migros'a devredildi!

Kipa hisselerinin yüzde 95,5'nin Tesco Overseas Investments Limited'den Migros Ticaret AŞ'ye devri işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

Tesco Kipa, Migros'a satıldı!

Tesco, Türkiye'deki iştiraki Tesco Kipa'nın yüzde 95,5 hissesini Migros'a sattı. Migros Tesco Kipa için 302,3 milyon TL ödeyecek.

Tesco Kipa, resmen Migros'un oluyor!

İngiliz sermayesi Tesco Kipa, resmen Migros Ticaret'e satıldı. Sky News'in haberine göre anlaşma bugün içinde resmen açıklanacak.

Migros'tan Tesco Kipa açıklaması!

Migros ile Tesco Overseas Investments Limited'in, Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürüldüğü bildirildi. İşte Migros'tan Tesco Kipa açıklaması...

Anadolu Grubu Migros‘tan hisse almayı düşünüyor iddiası!

Anadolu Grubu iştiraklerinden Anadolu Endüstri AŞ' nin Tesco Plc'nin Türkiye' deki operasyonu Kipa ve Migros' un birleşmesi halinde ortaya çıkacak şirketten hisse almayı düşündüğü iddia edildi...

Tesco Kipa, Migros'la flört ediyor!

Financial Times gazetesinin cuma günü Tesco'nun Türkiye'deki operasyonlarını Migros ile birleştirmek için görüştüğünü yazması üzerine bu sabah her iki şirketten de KAP'a açıklama yapıldı. Açıklamada iki şirket arasında görüşme yapıldığı inkar edilmedi...

Tesco Migros ile ortaklık için masada!

Financial Times gazetesinin konuyla ilgili kaynaklara dayandırdığı habere göre Türkiye'de Kipa markasıyla faaliyet gösteren Tesco'nun Migros ile ortaklık konusunda BC Partners ile masada olduğu belirtildi...

Tesco Kipa Antalya Gebizli mağazasını açtı!

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş, Antalya Gebizli Mağazası bugün hizmete açıldı...

Tesco Kipa Manisa'da Soma Kurtuluş şubesini açtı!

Tesco Kipa, bugün Manisa'da Soma Kurtuluş şubesinin açılışını gerçekleştirdi...

Tatlıcı Tombak Beylikdüzü Migros Şubesi kapılarını açtı!

Yaklaşık iki yıl önce yaşanan talihsiz bir yangın ile kullanılamayacak hale gelen Tatlıcı Tombak Beylikdüzü Migros Şubesi, yenilenen konsepti ile kapılarını 19 Ocak Cumartesi günü yeniden açtı

Tesco Kipa yeni şubesini İzmir Gaziemir'de hizmete açtı!

Tesco Kipa, İzmir Irmak Mahallesi Gaziemir adresinde yeni şubesini bugün hizmete açtı...

migros kipa Haberi

migros kipa

Kipa hisselerinin yüzde 95.5’ini 199 milyon lira bedelle satın alan Migros, gelecek dört yılda iki kat büyümeyi hedefliyor. 


Migros Ticaret AŞ’nin, Tesco Overseas Investments Limited’den Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi AŞ’nin hisselerinin yüzde 95.5’ini devralmasıyla ilgili süreç tamamlandı.


Bu satın almayla Migros bünyesine 48 hipermarket, 48 süpermarket, 72 Express mağaza ile toplam 320 bin metrekare net satış alanı daha eklenirken, marka 73 ilde ve yurt dışı Ramstore mağazaları dahil 1782 mağazaya ulaştı.


Migros, 2017 yılında yeni açılacak mağazalarla net satış alanını yurt dışı dahil yaklaşık 1.5 milyon metrekareye yükseltmeyi hedefliyor.


Tesco Kipa’nın 20 ildeki 26 AVM’si ile yurt içi alışveriş merkezi sayısını da 30’a çıkaran Migros, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi yatırımcılarından biri haline geldi.


Migros Genel Müdürü Özgür Tort,...