05 / 05 / 2024

migros temizlik ürünleri

migros temizlik ürünleri

Migros'tan dev kampanya! Temizlik ürünleri sanal alışveriş sitesine özel yüzde 25 ve yüzde 50 indirimli fiyatıyla satışa sundu. Peki Migros'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne oldu? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Migros temizlik ürünlerinde yüzde 50 indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili temiz malzemeleri sanal alışveriş sitesinde yüzde 50 indirime girdi. Peki Migros'ta hangi temizlik ürünleri kampanyaya dahil edildi, fiyatları ne oldu? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Baykara tarafından kuruldu.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Maccen İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maccen İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Migros'ta kırmızı et ürünleri yüzde 10 indirim! Kuzu ve dana et fiyatları dip yaptı!

Migros Market kırmızı et ürünlerine yüzde 10 indirim yaptı. Söz konusu kampanyaya 71 adet ürün dahil edildi. İşte indirimli et ürünleri ve fiyat listesi...

Alderler İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Alderler İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bulut tarafından kuruldu.

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aymaz tarafından kuruldu.

migros temizlik ürünleri Haberi

migros temizlik ürünleri

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan Migros'ta temizlik ürünleri yüzde 25 ve yüzde 50 indirimli fiyatıyla satışa sundu. Migros yeni kampanyasını duyurdu. Temizlik ürünlerinde dev indirim yapan Migros 23-24 Haziran 2022 tarihinde Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili cam temizleyici ürünlerinde yüzde 50 ve tüm çamaşır suyu ürünlerinde Migros Sanal Market'e özel yüzde 25 indirim uygulanacağını kaydetti. İndirimin sepette düşeceğini belirten zincir market kampanyalı ürünler mağaza stokları ile sınırlıdır diye de ekledi. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 24 Haziran 2022 Migros indirimli ürünler fiyat listesi...

MİGROS'TA İNDİRİMLİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ NE KADAR? Domestos Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu Kar Beyazı 750 ML: 13,70 TL Domestos Çamaşır Suyu Dağ Esintisi 750 Ml: 13,70 TL Domestos...