06 / 05 / 2024

Migros ve CarrefourSA mağaza anlaşması

Migros ve CarrefourSA mağaza anlaşması

Migros ve CarrefourSA çeşitli şehirlerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dönüştürülmesi yönünde anlaşma imzaladı.

Ayçiçek yağında son dakika indirimi! İşte en yeni fiyatlar!

Perakende devleri Migros ve Bizim Market, ayçiçek yağında yeni bir indirim kampanyasına başladı. Ayçiçek yağında fiyatlar adeta dip yaparken söz konusu kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu belirtildi.

Balık severler tezgah başına! İndirime girdi, kilo kilo alın

Artan enflasyon balık tezgahını da vurdu. Yüksek fiyatlara balık tüketmek isteyenler indirim kovalıyor. Son olarak Migros ve CarrefourSA'da deniz ürünleri indirime girdi. İşte tüm detaylar...

81 ilde geçerli! BİM, A101, Migros ve ŞOK marketlerden alışveriş yapanlar dikkat! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Ticaret Bakanlığınca hazırlanan Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu yönetmelik, BİM, A101, Migros ve ŞOK marketler dahil tüm marketler için geçerli olacak.

Bu ürünlerin satışı 81 ilde yasaklandı! Eliniz boş dönmeyin! A101, BİM, Migros ve diğer marketlerde satılmayacak!

Gıda düzenlemeleri ve denetlemeleri kapsamında, Türkiye'de nar aromalı ürünlerin satışı sıkı bir denetime tabi tutuluyor. Bu doğrultuda, nar ekşisi izlenimi veren veya nar aromalı olarak etiketlenen ürünlerle beraber nar sosu, narlı sos ve ayrıca, nar ekşili sos gibi ürünlerin satılması yasaklandı.

iPhone 11'e durdurulamaz epik indirim! Migros Kurban Bayram'ı öncesinde iPhone 11'in fiyatını birden düşürdü!

Son dönemde, iPhone 11 gibi telefonlar, BİM, A101 ve Carrefoursa gibi marketlerde satılmaya başlandı ve şimdi Migros mağazalarında da tüketicilerle buluşuyor. Bu durum, iPhone 11'e ilgi duyanlar için daha fazla seçenek sunuyor.

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını ne kadar, kaç TL?

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

 Migros ve A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerin sattığı kurbanlıkların fiyatları gündeme düştü. Kurban bayramına az bir zaman kala vatandaşlar, en ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam oranını en fazla artırdı? sorularının cevabını arıyor.

CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, zincir marketlerde Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Satıştan kalkan iPhone 11 bahara özel Vatan Bilgisayar'da! MediaMarkt, A101, BİM, Migros ve Carrefoursa'yı solladı!

Vatan Bilgisayar, teknoloji ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir perakendeci olarak, Apple'ın 2019 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 11 modellerini satışa sunduğunu duyurdu. Üstelik bahara özel fiyatlarla...

iPhone 11'e Mayıs indirimi! Migros bu ay iPhone 11'in fiyatını birden düşürdü!

Son zamanlarda BİM, A101 ve Carrefoursa gibi marketlerde satışa sunulan iPhone 11, artık Migros mağazalarında da tüketicilerle buluşuyor. Bu gelişme, iPhone 11'i elde etmek isteyenlere daha fazla seçenek sunuyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Satıştan kalkan iPhone 11 flaş fiyat etiketi ile şimdi de Migros'ta! Hemen koşan anında kapacak!

Satıştan kalkan iPhone 11, geçtiğimiz günlerde BİM, A101 ve Carrefoursa'da satışa sunuldu. Güzel haber şimdi de Migros'tan geldi! İşte iPhone 11 özellikleri ve 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Migros ve CarrefourSA mağaza anlaşması Haberi

Migros ve CarrefourSA mağaza anlaşması

Migros ve CarrefourSA çeşitli kentlerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dönüştürülmesi şeklinde anlaşma imzaladı.

Migros tarafından açıklamada, bu kararın, her iki şirketin kendi stratejik optimizasyon hedefleri doğrultusunda alındığı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bu kapsamda CarrefourSA’nın işletmekte olduğu 34 mağazanın, Kiracılık haklarının ve kira sözleşmelerinin devri hususunda taraflar arasında 7 Ocak tarihinde sözleşme imzalanmış olup, bu sözleşmeye istinaden Rekabet Kurulu’na İzin Başvurusu yapılacaktır. Sözleşme kapsamında gerekli hukuki ve idari izinlerin alınması için Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemler başlatılacak olup, devir işlemleri Rekabet Kurulu onayı sonrasında gerçekleştirilerek geçerlilik kazanacaktır.

CarrefourSA’nın temel önceliği müşterilerine en doğru şekilde hizmet ve ürün sağlayabilmektir ve bu hedef doğrultusunda şekillenen yatırım ve büyüme stratejisi verimlilik odağıyla devam...