01 / 05 / 2024

iPhone 11'e Mayıs indirimi! Migros bu ay iPhone 11'in fiyatını birden düşürdü!

iPhone 11'e Mayıs indirimi! Migros bu ay iPhone 11'in fiyatını birden düşürdü!

Son zamanlarda BİM, A101 ve Carrefoursa gibi marketlerde satışa sunulan iPhone 11, artık Migros mağazalarında da tüketicilerle buluşuyor. Bu gelişme, iPhone 11'i elde etmek isteyenlere daha fazla seçenek sunuyor.



Migros, iPhone 11'i satışa sunarak müşterilerine sevindirici bir haber verdi. Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan Migros, son zamanlarda BİM, Carrefoursa ve A101 gibi marketlerde satışa sunulan iPhone 11'i raflarında yer alacak şekilde tüketicilerle buluşturdu.

Apple, yeni telefon modellerini piyasaya sürdüğü için iPhone 11'i artık satışa sunmuyor. Bu nedenle, telefonu bulmak oldukça zor hale gelmiş ve piyasada bulunan az sayıda iPhone 11, oldukça yüksek fiyatlara satışa sunulmaktadır. Ancak Migros, iPhone 11'i müşterileriyle buluşturarak, tüketicilere uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 A101 e geldi! Hala bu fiyata varken elinizi çabuk tutun! 11 Eylül 2022 fiyat listesi...Migros'un bu hamlesi, tüketicilere iPhone 11'e daha erişilebilir bir şekilde sahip olma fırsatı veriyor. Bu da, telefonu satın almak isteyen ancak yüksek fiyatlar nedeniyle satın alamayan müşteriler için oldukça olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Migros'un iPhone 11 satışıyla ilgili olarak bir açıklama yapmamasına rağmen, bu hamlesi müşteri memnuniyetini arttırması açısından oldukça önemli bir adım olarak görülüyor. Migros'un bu tür yenilikçi adımlarıyla, müşterilerine daha iyi hizmet sunma ve rekabetçi bir piyasada öne çıkma hedefi de güçleniyor.


Geri Dön