21 / 05 / 2024

migros yönetim değişecek mi

migros yönetim değişecek mi

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan, Migros'ta yönetim değişikliğinin söz konusu olmadığını belirterek, "Başkanlığın kimde olacağını daha konuşmadık" diye konuştu..

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31834 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Merkez Banakası'nın kararının ardından altın yön değiştirdi! İşte güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları

Vatandaşın "Güvenilir liman" olarak gördüğü altın, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) açıklaması öncesinde son aayın zirvesine yaklaşırken, faizin yüzde 14'te sabit tutulmasının ardından yön değiştirdi. Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını ne kadar, kaç lira oldu? Güncel güncel altın fiyatla

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

İş Bankası'nda kritik üst düzey 3 değişiklik!

İş Bankası'nda dikkat çeken yönetim değişiklikleri yaşandı. Hakan Aran'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptığı bankada genel müdür yardımcısı pozisyonuna atama yapıldı. Banka yeni atamalarla ilgili bilgi ve başvruları BDDK'ya yaptı.

Korunan Alanların Tespit, Tescil ve Onayına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Korunan Alanların Tespit, Tescil ve Onayına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31769 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe şimdi de KDV gündemde. Peki konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31739 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'da neler değişecek?

Uzmanlar tarafından yapılan uyarılara ve bütün tepkilere karşın süreci hızla devam eden Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in imar uygulamasının onaylanmasıyla yeni bir tartışma gündeme geldi. Peki Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'da neler değişecek?

Kripto para yasa tasarısıyla neler değişecek?

Kripto para piyasalarına olan ilginin artmasıyla birlikte, kripto para dolandırıcılıkları da arttı. TBMM'ye gelmesi beklenen kripto para yasa tasarısının bu mağduriyetleri engelleyebileceği belirtiliyor. Peki kripto para dolandırıcılıkları nasıl yapılıyor? Yeni yasa ile neler değişecek?

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31711 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

migros yönetim değişecek mi Haberi

migros yönetim değişecek mi

2014'ün son günü Migros'un yüzde 42.25 hissesini almak için BC Partners'la anlaşmaya varan Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan planlarını anlattı. Migros'un iyi yönetilen bir şirket olduğunu kaydeden Özilhan, "Baktığınızda yönetimde değişiklik mevzu bahis olmaz. Yönetim kurulunda yarı yarıya temsil edileceğiz. 4 bağımsız yönetim kurulu üyesi olacak. 2 ismi biz ikisini onlar belirleyecek. Başkanlığın kimde olacağını daha konuşmadık" dedi. Özilhan, Moonlight Capital'in elindeki hisselerin yüzde 10'unu alma opsiyonları olduğunu hatırlatarak, "Onu kullanırsak hisselerimiz yüzde 50'ye çıkar. Fon da geri kalanı halka satabilir" diye konuştu. 


ÜÇ SAC AYAĞINDAN BİRİ 

Migros ile birlikte perakendeciliğin içinde olduklarını belirten Özilhan, "Bu bizi önümüzdeki en az 4-5 sene meşgul edecek. Enerji yatırımlarımız devam ediyor. Onun dışında çok fazla sektöre dağılmayacağız" dedi. Migros'tan önce grubun cirosunun...