02 / 05 / 2024

Mihmandar Eyüp istanbul

Mihmandar Eyüp istanbul

Toplam 28 bin metrekare alana yayılan proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 95 29 olarak belirlendi.

Mihmandar Eyüp fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Mihmandar Eyüp Evleri'nde peşinde yüzde 10 indirim!

Mihmandar Eyüp Evleri projesinde daireler Nisan 2017'de teslim ediliyor. Mihmandar Eyüp projesinde 2+1 fiyatları 850 bin TL'den başlıyor...

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talepler alınıyor!

Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor. Eyüp’te inşa edilecek olan ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari alandan meydana geliyor.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim!

Mihmandar Eyüp, iş ve alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, toplu taşımaya ve Eyüp Sultan Camii’ne yakınlığı ile kusursuz bir alternatif sunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim...

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'un görselleri belli oldu!

Ortadoğu Grup’un hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerine yoğun ilgi devam ediyor. Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler. " dedi.

Eyüp Axis İstanbul markaları!

İstanbul Eyüp'te inşa edilen Axis İstanbul bugün açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Eyüp Axis İstanbul markaları...

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul ön talep dönemi devam ediyor.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep fırsatı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep dönemi sürüyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Mihmandar Eyüp istanbul Haberi

Mihmandar Eyüp istanbul

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te inşa edilen projede daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçenekler yer alıyor.


Ortak seçenekleri arasında Mihmandar Eyüp projesinde kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesis, fitness center, cep sineması, açık kapalı otopark, sauna, mescit yer alıyor.


Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen projede daireler için özel 2 bin 700 metrekare kullanım alanı sunuluyor. Proje toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan meydana geliyor.


Ulaşım bilgisine göre iş ve alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, hastanelere, Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede inşa edilen projede daire teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.


Toplam 28 bin metrekare alana yayılan Mihmandar Eyüp projesinde daireler 1 milyon TL'den başlıyor kata ve daire tipine...