14 / 05 / 2024

Mihraç Yahşi

Mihraç Yahşi

Yeni Yahşi İnşaat Kumlama Boyama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mihraç Yahşi tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Azra S.Sokak'ta kuruldu.

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde Hazine'ye ait 14 arsa yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Aksaray Sarıyahşi Milli Emlak, Aksaray ili, Sarıyahşi ilçesinde yer alan Hazine'ye ait 14 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Aksaray Sarıyahşi'de arsaların fiyatları ne kadar? 

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Bodrumin lansmana özel fiyatlarla satışta! Yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! 

Bodrumin projesi, Bodrum'da Ortakent Yahşi mevkiinde yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Bodrumin projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Aksaray Sarıyahşi’de 108 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Aksaray Sarıyahşi projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Sarıyahşi projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Sarıyahşi 2022 sosyal konut projesi...

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Bodrum Belediyesi'nden mülk açıklaması!

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras ilçenin Yahşi sahilinde yer alan işletmesindeki usulsüzlükler ile ilgili Belediye kanalı ile açıklama yaptı. 

Ahmet Aras, Yahşi'deki araziye kaçak yapı dikti iddiası!

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2013 yılında belediyeden kiraladığı arsaya Bistro Bar yaptı. Aras, hukuksuz yapı kayıt belgesi çıkardı, araziye kaçak yapı dikti ve başkan olunca da üzerine çöktü

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için 'usulsüz çıktı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum Yahşi’de eşi Dilek İmamoğlu adına satın aldığı villanın turizm tesis alanına yapıldığı ve İmamoğlu’na yasaya aykırı şekilde kat mülkiyeti tapusu verildiği iddia edildi. 

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor. 

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar ve iş yerleri yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçim propagandası yapıldığı usulsüz iş yerlerinin ve metruk binalar yıkılıyor.

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 18.3 milyon TL'ye satılık bina!

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yahşi Mahallesi, 135 ada 4 parselde yer alan binayı 18 milyon 329 bin 738 TL'ye satıyor...

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 18.3 milyon TL'ye satılık ev!

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yahşi Mahallesi, 135 ada 4 parselde yer alan 12 bin 672 metrekarelik evi 18 milyon 329 bin 738 TL'ye satıyor...

Mihraç Yahşi Haberi

Mihraç Yahşi

Yeni Yahşi İnşaat Kumlama Boyama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mihraç Yahşi tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Azra S.Sokak'ta kuruldu.


Yeni Yahşi İnşaat Kumlama Boyama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şİrketin başlıca faaliyeti aşağıda belirtildiği gibidir. -Her türlü köprü ve benzeri yapıların kumlama ve boyama işlemlerini yapmak. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar,...