21 / 05 / 2024

Mihri Cihan Tuzcuoğlu

Mihri Cihan Tuzcuoğlu

Tuzcuoğlu Grup İnşaat Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mihri Cihan Tuzcuoğlu ve Yücel Tuzcuoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Hasan Gülseroğlu yeni şirket kurdu!

Maviyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Gülseroğlu ve Mehmet Cihan Karagöz bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Refik Tuzcuoğlu: 1,5 yıldır imar barışı üzerinde çalışıyorduk!

İmar barışı için cuma günü Yapı Kayıt Belgesi ile ilgili müracatları almaya başlayacaklarını ifade eden Tuzcuoğlu, '' 1-1,5 yıldır bu imar barışı üzerinde çalışıyorduk ancak yeni yasalaştırabildik'' dedi.

Konya'da şehir kimliği ve estetiği ön planda olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Konya’nın da dahil olduğu “Şehir 2023 Vizyonu Projesi” kapsamında yapılacak çalışmaları değerlendirmek için Konya'ya geldi.

Kentsel dönüşümdeki tebligat sorunu çözüldü!

Şehircilik Şurası komisyonları sorunları masaya yatırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tuzcuoğlu, "Elektronik tebligat sisteminin devreye sokulması yönünde çalışma komisyonlarının tavsiye kararları oldu." dedi.

Şehircilikte temel konu kentsel dönüşüm!

Şehircilik Şurası 2. Çalışma Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, şehircilik ve kentsel dönüşüm konularına değindi.

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

81 il için şehircilik anayasası çıkarılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Şehircilik Şurası Yönlendirme Kurulu Başkanı Refik Tuzcuoğlu, "Şehircilik Şurası"nda ele alınacak konularla ilgili bilgilendirdi. Tuzcuoğlu, 81 ille ilgili şehircilikte yapılacakların anayasasının çıkarılacağını bildirdi.

Mihri Cihan Tuzcuoğlu Haberi

Mihri Cihan Tuzcuoğlu

Tuzcuoğlu Grup İnşaat Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mihri Cihan Tuzcuoğlu ve Yücel Tuzcuoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu. Tuzcuoğlu Grup İnşaat Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nde 9 bin 500 TL'lik hisse Mihri Cihan Tuzcuoğlu'nun ve 500 TL'lik hisse ise Yücel Tuzcuoğlu'nun...


Tuzcuoğlu Grup İnşaat Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tuzcuoğlu Grup İnşaat Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Kavaklı Sahil Mahallesi, Aktoprak Caddesi, No:51...