15 / 05 / 2024

MİKADER Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi

MİKADER Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi

Minik Kalplerle El Ele Derneği’nin (MİKADER), 40 çocuğun hayata kazandırılması için Kapaklı’da yapımına başladığı rehabilitasyon merkezinde Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz protokol üyeleri ile birlikte incelemede bulundu.

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

BİM'de Fakir robot süpürge 4.599 TL’ye, 6 parça cam kupa 75 TL’ye, kırmızı kapaklı borcam 65 TL’ye düştü!

BİM’den ağustos ayının ilk indirimli ürünler kataloğu geldi. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü Fakir robot süpürge 4.599 TL’ye, 6 parça cam kupa 75 TL’ye, kırmızı kapaklı borcam 65 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 BİM fiyat listesi...

BİM'de 10 adet kase 9 TL'ye, 6 adet kapaklı aşure kabı 13 TL'ye, aşurelik buğday 14 TL'ye düştü!

BİM'in 18 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda 10 adet kase 9 TL'ye, kapaklı aşure kabı 13 TL'ye, aşurelik buğday 14 TL'ye düştü.

BİM’de düdüklü tencere seti 470 TL’ye, karnıyarık tenceresi 400 TL’ye, kapaklı kavurma sacı 190 TL’ye düştü!

BİM, 16 Haziran’dan itibaren indirime girecek ürünler kataloğunu yayımladı. BİM’de 16 Haziran itibarıyla düdüklü tencere seti 470 TL’ye, karnıyarık tenceresi 400 TL’ye, kapaklı kavurma sacı 190 TL’ye düşecek. İşte 16 Haziran 2023 BİM fiyat listesi...

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Net İnşaat Danışmanlık'tan Model Sanayi Merkezi Kapaklı Merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Elazığ'da hasar gören konutların yenilenmesinde son durum ne?

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Elazığ deprem bölgesini ziyaret etti. Elazığ'da en büyük sorun hasarlı konutların dönüşümünün yavaş ilerlemesi olarak belirtiliyor. Babacan, "Fay hattındayız, afet kader olabilir ama yıkım, ölüm kader olmamalı" dedi.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

CHP'den Romanlar kentsel dönüşüm süreçlerinde zorla tahliye edildi iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) hazırladığı "Romanlar İçin Yoksulluk ve Ayrımcılık Kader Olmasın: En Canlı Renklerimiz Solmasın" adlı çalışmada kentsel dönüşüm süreçlerinde Romanların zorla tahliyeye maruz kalan dezavantajlı grupların başında geldiği iddia edildi.

Emlak Konut Kapaklı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Kapaklı İlçesi, Kapaklı Mahallesi'nde yer alan 5 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

MİKADER Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi Haberi

MİKADER Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, yapımı devam eden Rehabilitasyon Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Kaymakam Gürbüz’e İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Pasin Akbulut eşlik etti. Kaymakam Gürbüz ve beraberindekileri  inşaat alanında MİKADER Gönüllüsü Mehmet Yasin Yurtsevenler karşıladı. Yurtsevenler incelemeler sırasında Kaymakam Gürbüz ve beraberindekilere yapımı süren rehabilitasyon merkezi hakkında bilgiler verdi.


BU PROJE TÜRKİYE’DE İLK KEZ KAPAKLI’DA YAPILIYOR

Rehabilitasyona ihtiyacı olan çocuklar için yapılan merkezin biri idari bina olmak üzere 5 bloktan oluştuğuna dikkat çeken MİKADER Gönüllüsü Mehmet Yasin Yurtsevenler, bu merkezin Türkiye’de ilk kez Kapaklı’da yapıldığına dikkat çekti. Yurtsevenler “İdari binamız iki katlı olup toplam bin 400 metrekare kapalı...