15 / 05 / 2024

Mikail Ak

Mikail Ak

Ak Özel İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mikail Ak, Necmettin Özel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Cami Sokak 'ta kuruldu.

Mikail Arslan: Köysel dönüşüm hızlandırılmalı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, önceki gün, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde komisyona ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye hitaben yaptığı konuşmasına, Kırşehir'in çevre düzenlemesini anlattı.

Emlak İstasyonu Başakşehir’de açılıyor!

Brokerlığını Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu Mikail Tüzün’ ün yapacağı Emlak İstasyonu Ela, İstanbul / Başakşehir, Kayaşehir, bölgesinde hizmete girecek.

Ak Özel İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Özel İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mikail Ak, Necmettin Özel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Cami Sokak 'ta kuruldu.

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Çatan, Hasan Korkmaz, Umut İpek, Hilal Yağcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Süper beyaz çimento AÇS'nin yüz akı oldu!

Oyak Grubu'na bağlı Adana Çimento Sanayi Genel Müdürü Ümit Özel, süper beyaz çimentonun firmalarının yüz akı olduğunu bildirdi

Vize kalktı, zengin Suriyeliler İstinye Park'a akın etti!

İstinye Park, Ekim ayında Suriyeli müşteri akınına uğradı...

Başakşehir Konakları'nda 150 bin TL'ye!

Başakşehir Konakları'nda fiyatlar 150 bin TL'den başlıyor...

Tuzla Belediyesi, kaçak yapıları yıktı!

Tuzla Belediyesi, halkın sahile inmesini engelleyen ve kaçak olarak yapılan özel iskele ve kafeteryaları yıktı

Hamdi Akın, Levent Loft'ta penthouse'u kendisine ayırdı

Hamdi Akın, projedeki penthouse'u (çatı katı) kendisine ayırdığını söylüyor

Akçansa 9 ayda 526 milyon TL ciro elde etti

Türkiyenin önde gelen çimento şirketlerinden Akçansa, 2009 yılının ilk 9 aylık dönemini geride bırakırken 526 milyon TL net satış geliri elde etti

Ayamama Deresi'ndeki 2 iş yerine ait kaçak yapılar yıkıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ayamama Deresi yatağındaki 2 iş yerine ait kaçak yapıları yıktı

Hacı Ali Akın Turizm Otel İşletmeciliği Yüksekokulu açıldı

Kemaliye'de işadamı Hacı Ali Akın'ın yaptırdığı Hacı Ali Akın Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu açıldı

Başakşehir Metrokent'te 135 bin 673 TL'ye!

Başakşehir Metrokent'te fiyatlar 135 bin 673 TL'den başlıyor

Mikail Ak Haberi

Mikail Ak

Ak Özel İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mikail Ak, Necmettin Özel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu. 


Ak Özel İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...