05 / 05 / 2024

Mikail Akbulut Gayrimenkul sektörü

Mikail Akbulut Gayrimenkul sektörü

Emlak işletmecisi Mikail Akbulut, gayrimenkulün referandum sonucunu beklediğini belirterek, ‘evet´ çıkmasıyla yeniden sektörün canlılık kazanacağını belirtti.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

İhtimam Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhtimam Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akbulut tarafından kuruldu.

Aybars Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Aybars Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Akbulut tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Jinan Group Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jinan Group Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akbulut ve Omar Dallal tarafından kuruldu.

TMSF, Akbulut Tekstil'in Güngören'deki 2 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi'ne ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Hakan Akbulut, Emlak Konut GYO'dan ayrıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut istifa etti. Akbulut'un yerine vekaleten Ercan Alioğlu atandı...

Gayrimenkul kiralamada hangi kur esas alınacak?

Türkiye'de gayrimenkul satış ve kiralama bedelleri 30 gün içinde TL'ye dönüştürülecek. Ankara Barosuna üye Av. Serdar Akbulut, bedelin hangi kur üzerinden belirleneceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti.. kuruldu!

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Muhammed Akbulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi Utku Akbulut ve Berk Akbulut ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulutlar Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akbulutlar Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Yaşar Akbulut ve Mustafa Akbulut ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mikail Akbulut Gayrimenkul sektörü Haberi

Mikail Akbulut Gayrimenkul sektörü

Birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkulde referanduma odaklanmış durumda. Zorlu Emlak işletmecisi Mikail Akbulut, gayrimenkul alıcı ve satıcılarının bir beklenti içerisinde olduklarını kaydederek, sonuca bağlı olarak piyasanın hareketleneceğine dikkat çekti.


Piyasanın düşüş yaşadığını ifade eden Zorlu Emlak işletmecisi Akbulut, “Piyasa yüzde 15´lik bir düşüş yaşadı. Önemli bir oran gibi görünmeyebilir ama Erzurum şartlarında değerli bir oran. Bunun sebbei ise referandum olması. Alıcı ve satıcılar referandumdan çıkacak sonucu bekliyorlar. Referandum sonucunda ‘evet´ çıkmasıyla faizlerde bir düşüş, piyasada bir olumlu hareketlilik, alıcı ve satıcılarla bekleniyor.” dedi.


SANAYİYE VERİLEN DESTEK GAYRİMENKULEDE VERİLMELİ


Gayrimenkulüne destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Akbulut, “Hükümet sanayiye verdiği desteğin bir benzerini de gayrimenkule de verilmelidir. Bu tür desteğin hem faydalı artışın hem de fiyatlara katkı sağlayacaktır. Kentsel dönüşümde önemli oranda Erzurum´daki sektörümüzü etkiliyor....