29 / 04 / 2024

Mikail Arslan kimdir

Mikail Arslan kimdir

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, Mucur'da, Kırşehir'de, Akpınar'da, Kaman'da ve Çiçekdağı'nda, Akçakent'te ve Kurancılı'daki TOKİ projelerine destek verdiğini açıkladı.

Bu yıl Kırşehir'de yeni projeler gerçekleştirilecek!

Kırşehirliler 1 Kasım seçimlerinde birçok vaatte bulunan Ak Parti Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’dan projelerini gerçekleştirmelerini bekliyor…

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Mikail Hıdır kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Mikail Hıdır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mikail Hıdır'ın biyografisi...

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kırşehir'e 3 yeni okul inşa edilecek!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan,Kışehir Akpınar ilçesine üç yeni okul inşa edileceğini açıkladı.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Mikail Arslan: Köysel dönüşüm hızlandırılmalı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, önceki gün, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde komisyona ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye hitaben yaptığı konuşmasına, Kırşehir'in çevre düzenlemesini anlattı.

Kaman TOKİ Kentsel Yenileme Projesi'nde 2. etap müjdesi!

Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ile birlikte, TOKİ Başkanı ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 2. etabının yapılacağının müjdesini verdiler.

Mikail Arslan kimdir Haberi

Mikail Arslan kimdir

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, Mucur'da, Kırşehir'de, Akpınar'da, Kaman'da ve Çiçekdağı'nda, Akçakent'te ve Kurancılı da olmak üzere hepsine destek veriyoruz. TOKİ projelerimiz inşallah realize edilecek, bunlar faaliyete geçirilecek. Özbağ'da en az 3 4 bin konutluk bir proje üzerinde çalışıyoruz dediğimiz gibi bunların AK parti Kırşehir teknik çalışmaları Milletvekili Mikail Arslan , zaruretten kaynaklanan prosedürü var. O takvimi var o takvime uygun olarak yürütülüyor. Bunlar bittiği zaman Kırşehir böyle daha şirin daha böyle gelişmiş şehircilik örnekleri olan şehir görünümüne kavuşacaktır. Bazıları tabi acele ediyor. Olabilir hemen yapılsın istiyor, olabilir ama maalesef bizde isteriz ama acele işe de şeytan karışır hızlı projelerde hata yapma riskimizde çok yükselir. Dolayısıyla bunları yavaş yavaş sorunları çöze çöze ilerletmemiz lazım başka projelerimiz var yani...