07 / 05 / 2024

Mike Tysonın malikanesi

Mike Tysonın malikanesi

Mike Tyson, ünlü olduğu dönemlerde paraya para demediği dönemlerde, tüm rakiplerini alt üst ettiği dönemlerde ününe ün katarken servetine de servet katmıştı...

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak

Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger yeni bir sosyal medya uygulaması başlatıyorlar,ancak ilk odak noktası sosyal unsurların aksine özellikle içerik üzerinde olacak. En azından ilk aşamalarında.

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı

Altın alıp satacaklar için Galaxy Digital’in CEO’su ve milyarder Mike Novogratz'den akıllara ziyan açıklama geldi. 

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Ethereum, Bitcoin'in tahtını alacak mı?

Ethereum blok zincirine gelen güncelleme ardından Ether'de görülen hareketlilik doğrultusunda, Bloomberg üst düzey emtia analisti Mike McGlone, Bitcoin'deki yükselişe rağmen Ether'in Bitcoin'in yerini almasının olası olduğunu belirtti.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

ABD'li Demokrat vekillerden Pompeo'ya İsrail'in yasa dışı yıkımlarını kınaması çağrısı!

ABD Temsilciler Meclisi üyesi 40 Demokrat vekil, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, İsrail'in, Filistinliler'e ait olan Batı Şeria'daki yerleşim yerlerini yıkmasını kınaması çağrısı yaptı.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Mike Tysonın malikanesi Haberi

Mike Tysonın malikanesi

Evander Holyfield ile karşılaşmasında kulağından ısırılıp diskalifiye olduktan sonra inişe geçmeye başlayan Mike Tyson, Müslüman olduğunu açıkladıktan sonra kabus yılları başladı.


1991’de ABD güzellik kraliçesine tecavüz etmekten suçlu bulunarak, 10 yıl ceza aldı elindeki avucunda ne varsa büyük çoğunluğunu avukatlara harcadı.


Hapishane yılları döneminde ise hazırdan yiyen Tyson, sonunda sıfırı tüketti. Mike Tyson birde uyuşturucuya bulaşınca uzun bir dönem hastanede tedavi gördü, sonraları kendini tamamen İslami yaşama verince düzenli bir aile hayatı yaşamaya başladı ve geçtiğimiz yıllarda Kabe’de görüldü.


Mike Tyson’un bir zamanlar saray olarak nitelenen Southington’da bulunan süper ev şimdilerde satışa çıktı.


3.5 milyon dolara satışa çıkan evin içler acısı hali, Tyson’un ne kadar zor bir süreçten geçtiğini gözler önüne serdi işte o muhteşem malikane..