06 / 05 / 2024

mikelanj evi satılıyor

mikelanj evi satılıyor

Rönesans döneminin en ünlü ressam ve heykeltıraşı Mikelanj'ın evi 7 milyon euroya satışa çıkarıldı. İtalya'nın Toskana bölgesindeki Siena şehrindeki 8 odalı evin kapalı alanı 1200 metrekare.

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Marilyn Monroe’nun Kaliforniya'daki evi satılıyor!

Hollywood'un efsanesi Marilyn Monroe’nun Kaliforniya eyaletine bağlı West Hollywood'daki dairesi 2.4 milyon dolara satılıyor.

İngiltere'nin en küçük evi satılıyor!

İngiltere'nin kuzey doğusunda bulunan Grimston Park'taki ülkenin en küçük evi satılıyor. 16 metrekare büyüklüğündeki ev için 235 sterlin isteniyor. 

Bob Marley’in İngiltere'deki evi satılıyor!

Bob Marley'in İngiltere'de yaşadığı sırada Bloomsbury dairesi 1.65 milyon sterline satılıyor. 

İstanbul'daki son Osmanlı ahşap evi satılıyor!

İstanbul Rumeli Hisarı'nda bulunan son Osmanlı ahşap evi 17 milyon 900 bin liraya satılığa çıktı.

İngiliz casus Arabistanlı Lawrence’ın evi 20 milyon TL'ye satılıyor! 

İngiliz casus ‘Arabistanlı Lawrence’ın, Arapların Osmanlı’ya isyanına dair ön çalışmalarını yaptığı evi satılıyor. 4 katlı ev 2 milyon 600 bin pound'a (yaklaşık 20 milyon TL) satılacak...

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Kurt Cobain'in yaşamına son verdiği ev satılıyor!

Nirvana'nın solisti Kurt Cobain'in Seattle'da bulunan evi satılıyor. 117 yaşındaki ev için 7.5 milyon dolar isteniyor.

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

mikelanj evi satılıyor Haberi

mikelanj evi satılıyor

Rönesans döneminin en ünlü ressam ve heykeltıraşı Mikelanj'ın evi 7 milyon euroya satışa çıkarıldı. İtalya'nın Toskana bölgesindeki Siena şehrindeki 8 odalı evin kapalı alanı 1200 metrekare. 25 bin metrekarelik bahçe içindeki evin 11. yüzyıldan kaldığı tahmin ediliyor. Mikelanj evi Sistine Katedrali'ndeki ünlü tavan resimlerinin tamamladıktan sonra satın...