29 / 04 / 2024

Mikonos Nusr-Et

Mikonos Nusr-Et

Yaptığı tuz dökme hareketiyle ünlenen Nusret Gökçe’ye büyük şok yaşadı. Gökçe’nin 15 gün önce Mikonos’ta açtığı restoranı 48 saat boyunca kapatıldı.

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Nusret Gökçe yeni şubesini Mikonos’ta açacak!

Tuzlama hareketiyle fenomenleşen Nusret Gökçe, yeni şubesini Yunanistan’ın gözde tatil noktası Mikonos’ta açacak. Ünlü işletmeci bundan sonraki et servislerini de drone ile yapacak...

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Nusr-Et Steakhouse Katar'da restoran açıyor!

Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de Körfez Bölgesi’nin en zengini olarak bilinen Katarlılar Nusr-Et’i dört gözle bekliyor.

Nusr-et Dubai'de şube açtı!

Yurtdışındaki ilk şubesini Birleşik Arap Emirlikleri’nde açan et lokantası Nusr-et’in müşterileri arasına Dubai Şeyhi Maktum da katıldı...

1964 yılında Et ve Balık Kurumu tesisleri İzmit'e nakledilecekmiş!

1964 yılında Et ve Balık Kurumu'nun Haydarpaşa'da bulunan tesislerinin İzmit'e nakledilmesi kararlaştırılmış. İstanbul-İzmit yolu üzerinde 10 milyon liraya mal olacak, yeni kurum tesisleri inşa edilecekmiş.

TOKİ 9 ilde proje yapım işi etüd raporu hazırlanmasını ihaleye çıkarıyor!

TOKİ; Balıkesir, Sakarya, Karaman, Karabük, Aydın, Çorum, Düzce, Sivas, Yozgat İllerinde Yapılacak Olan Yapım İşlerine Ait Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşini ihaleye çıkarıyor.

Behçet Saatçi kimdir?

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi kimdir? Behçet Saatçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Saatçi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Behçet Saatçi...

Kavasoğlu Et Mamulleri'nin fabrikası 4.3 milyon TL'den satılıyor!

Eskişehir 6. İcra ve İflas Müdürlüğü; Eskişehir Odunpazarı KBI Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Kavasoğlu Et Mamulleri'ne bağlı fabrikayı satışa çıkarıyor. İhalesi 26 Aralık'ta yapılacak.

Mikonos Nusr-Et Haberi

Mikonos Nusr-Et

Türkiye ve yurt dışında açtığı restoranlarla gündem yaratan Nusret Gökçe, büyük bir şok yaşadı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nusret Gökçe yaklaşık 15 gün önce Yunanistan'ın gözde adalarından Mikonos'ta Nusr-Et isimli et zincirinin yeni bir şubesini açmıştı. Büyük ilgi gören restoranı teftiş eden maliyeciler, 25 bin 800 euro'luk (168 bin TL) ürüne fiş kesilmediğini öğrenildi. Teftişlerin ardından restoran 2 günlüğüne kapatıldı.

Nusret'in yeni mekanına Roma'da forma giyen Stephan El Shaarawy, Real Sociedad'lı Theo Hernandez, Ukraynalı Yevhen Konoplyanka ve Juventus'un Türk yıldızı Emre Can gibi isimler gitmişti. Nusret Gökçe'nin yeni mekanında ön masalarda oturmak için 3 bin euro (20 bin lira) hava parası vermeyi göze aldığı iddia edilmişti.