07 / 05 / 2024

mikonos villa kiraları

mikonos villa kiraları

Eda Taşpınar Yunan Adası Mikonostan 4 aylığına 200 bin TL'lik villa kiralayarak tatil yapıyor. Taşpınar gelecek yıl adadan ev alacağını söyledi. 

Bodrum'da villa kiraları 25 milyon TL'ye çıktı, emlakçılar denetim istedi!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da emlak piyasası çığrından çıktı. Villa kiraları 25 milyon Türk Lirası'na kadar çıktı. Fiyatları gören yabancı yatırımcılar Yunanistan’a kaçarken, emlakçılar da denetim istiyor.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Bodrum'da müstakil villa kiraları dudak uçuklatıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Orkun Ün, bugünkü yazısında 'müstakil villaların kirası' konusunu kaleme aldı.

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Tam kapanmada kiralık villalara talep arttı!

17 günlük tam kapanma sürecinde kalabalık şehirlerden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih etti. Bu dönemde villa kiraları oranında artış yaşandı. 

Tatil bölgelerinde villa kiraları üçe katlandı!

Bodrum'da yaz sezonu için hazırlıklar başladı. Pandemi nedeniyle otelde kalmak istemeyen vatandaşlar villalara yöneldi. Bu durum villa kiralarını üç katına çıkardı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

9 günlük bayram tatili villa kiralarını uçurdu!

Kiralık villalarda fiyatlar bayram nedeniyle çok fazla yükseldi. Villaların en ucuzu kişi başı günlük 275, en pahalısı ise 2 bin 879 lira olarak açıklandı.

Eda Taşpınar Yunanistan Mikonos'tan 1.6 milyon TL'ye ev aldı!

Manken Eda Taşpınar, Yunanistan Mikonos'ta 1 milyon 600 bin TL'ye villa aldı. Taşpınar, 275 metrekarelik eve Mayıs'ta taşınacak.

Villa Gizli Bahçe'den son görüntüler!

Havadanemlak.com ekibi Dumankaya İnşaat'ın Tuzla'da gerçekleştirdiği Villa Gizli Bahçe Projesi'ni havadan görüntüledi

Kuşadası'nda villa vaadiyle büyük vurgun yapıldı!

2 ithal dolandırıcı Didim ve Kuşadası'nda hayali arsalara hayali villa projesi çizdirip sattı. 20'den fazla kişiyi dolandırıp kaçtı

mikonos villa kiraları Haberi

mikonos villa kiraları

Eda Taşpınar Yunan Adası Mikonos'ta tatil yapmak için 4 aylığına villa kiraladı. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Taşpınar villaya 200 bin TL kira ödedi.

Taşpınar, "Mikonos'a 16 yıldır geliyorum. Yılın 4 ayı kalıyorum. Buraya parti adası diyenlere kızıyorum, haksızlık! Mikonos'ta doğallık, gerçeklik, huzur ve güzel bir enerji var. Kimse kimseyi rahatsız etmiyor. Kasmıyor" dedi.

Ayrıca, Taşpınar gelecek yıl adadan ev alacağını...