17 / 05 / 2024

mikro reform

mikro reform

Daha 41 yaşındayken dünyanın en iyi iktisatçıları listesinde yer alan, bugün Yaşar Üniversitesi'nde dekanlık yapan Prof. Dr. Erinç Yeldan'a göre Türkiye, yakın gelecekte olası bir emlak krizi ve durgunlukla baş etmek zorunda kalabilir

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Genç tarafından kuruldu.

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Sayar ve Hasan Akbaş ortaklığında kuruldu.

Mikro evlere olan talep artıyor! Mobil gecekondularda ise çöküntü alanlar doğuyor

İstanbul’da olası bir deprem olması durumu ve yaşanılan korku, fahiş konut fiyatları mikro evlere olan talebi ikiye katladı. Buna göre büyüklüğü 10 ile 30 metrekare arasında değişen Tiny House tipi evlerin rakamları 450 bin Türk Lirası ile 1 milyon Türk Lirası arasında değişiyor. İşte merak edilen a

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı! Yeni düzenleme geliyor

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vergi sisteminin sadeleştirilmesine yönelik beklentinin olduğunu söylemişti. Hazırlanan düzenlemeye göre vergi türlerinin azaltılması için düğmeye basıldı.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Eren Ertunç tarafından kuruldu.

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Adem Ceran tarafından kuruldu.

Reform Sosyal Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Sosyal Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Sezgin Şahin tarafından kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Reform Art Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Art Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ömer Akçay tarafından kuruldu.

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Esat Korkmaz ve Mehmet Furkan Doğru ortaklığında kuruldu.

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi Ali Şılak tarafından Silivri'de kuruldu.

mikro reform Haberi

mikro reform


Daha 41 yaşındayken dünyanın en iyi iktisatçıları listesinde yer alan, bugün Yaşar Üniversitesi'nde dekanlık yapan Prof. Dr. Erinç Yeldan, Türkiye'de ucuz ve bol likiditenin kolaylaştırdığı büyüme illüzyonunun sonuna gelindiğine inanıyor. Yeldan'a göre Türkiye, yakın gelecekte olası bir emlak krizi ve durgunlukla baş etmek zorunda kalabilir



Prof. Dr. Erinç Yeldan, henüz 41 yaşındayken, Avrupa Ekonomi Birliğinin yayınladığı "Dünyanın en iyi 500 iktisatçısı" listesinde yer alan tek Türk akademisyen oldu. Bilkent Üniversitesi'ndeki İktisat Bölüm Başkanlığı görevinden ayrılarak Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığını üstlenen Yeldan, özellikle büyüme, makro ekonomik istikrar ve Türkiye ekonomisi konusundaki çalışmalarıyla halen ülkemizin sayılı akademisyenlerinden biri. 


2008'de ABD'de finans krizi olarak patlak veren küresel krizde üçüncü evre olan reel ekonomide durgunluğun başladığına dikkat çeken Yeldan' a göre...