06 / 05 / 2024

Miks Dumankaya ne zaman teslim

Miks Dumankaya ne zaman teslim

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya satış ofisi telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar oldu?

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Miks Dumankaya satış ofisi!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya satış ofisi telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Miks Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Blokların 23 ve 32 kat şeklinde yükseldiği proje toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Miks Dumankaya fifti fifti kampanyası kapsamında 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi sağlıyor. Peki Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Maltepe'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden projenin Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Misk'in teslim tarihi ne zaman?

Emlak Konut GYO-Dumankaya işbirliği ile Halkalı Atakent’te Türkiye’nin ilk tema parkına komşu olan ve ayrıcalıklı konumu ile 2012’de hayata geçirilen Dumankaya Miks’den mülk edinenlere müjdeli haber bu hafta verildi.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası ne zaman bitecek?

Ritim İstanbul Rezidans'ta peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor ve aylık taksitler 2 bin 675 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası ne zaman bitecek?

Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Marmaray durağına 2 kilometre yakınlıkta inşa edilen Ritim İstanbul Evleri'nde satışlar devam ediyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Dumankaya Mozaik 799 adet konuttan oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim edilecek?

Miks Dumankaya ne zaman teslim Haberi

Miks Dumankaya ne zaman teslim

Daire seçeneklerinin stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Proje İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor.


Sosyal etkinlik alanlarına göre projede güzellik salonu, yüzme havuzu, kafeteryalar, restoranlar, alışveriş merkezi, güneşlenme alanları, gezi alanları, dinlenme alanları bulunuyor. 


Ulaşım bilgisi kapsamında Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede daireler fifti fifti kampanyası kapmsamında 10 yıl boyunca Dumankaya bünyesinde kiralanıyor.   


Ödeme planı kapsamında yüzde 50 oranında peşin ödeme yapılıyor ve kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabilen projede daire fiyatları 218 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti...