06 / 05 / 2024

milano bıt fuarı türkiye standı

milano bıt fuarı türkiye standı

Milano BIT Fuarı'nın açılışını Avrupa Komisyonu Başkanı Antonio Tajani, İtalya Kültür Bakanı Massimo Bray, Lombardiya Bölge Valisi Roberto Maroni ve Milano Belediye Başkanı Giuliano Pisapia yaptı...

Yakup Karakelle: Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz!

39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vefa Holding’in markası Nestavilla Satış Müdürü Karakelle, “Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz” dedi.

Milano EXPO 2015 Fuarı sona erdi!

Birçok ülkeyi "Gezegeni beslemek, yaşam için enerji" temasıyla bir araya getiren Milano EXPO 2015 fuarı, kapanış töreniyle sona erdi.

Milano EXPO 2015 fuarı açıldı!

Teması "Gezegeni beslemek ve yaşam için enerji" olan EXPO 2015 Milano fuarı açıldı. EXPO Milano'da Türkiye'nin yer aldığı bölüm de ilgi gören alanlar arasında yer aldı.

İZSU ve ESHOT'a 5 milyar 139 milyonluk bütçe ayrıldı!

İzmir'de 2015 yılında yatırım ve hizmetlere yönelik bütçe tekliflerini hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT tekliflerini içeren bütçe taslaklarını Belediye Meclisi değerlendirmesi ve onayına sundu.

Kocaeli Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 1 milyar 723 milyon lira!

Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda tahmini bütçe ile ilgili teklif gündeme gelecek. 1 milyar 723 milyon liralık tahmini bütçe incelenmek üzere komisyona gönderilecek.

İzmit Belediyesi 2015 yılı mali bütçesi 160 milyon lira!

İzmit Belediyesi Meclis toplantısında 2015 yılı mali bütçesi görüşüldü. 2014 yılında 150 milyon lira olan bütçe, 2015 yılı için 160 milyon lira olarak belirlendi ve oy birliği ile meclisten geçti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 2015 yılı bütçe görüşmelerine başladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2015 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmelere başlandı. Milletvekillerinin, bütçenin geneli üzerindeki görüşlerini ifade etmesinin ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek eleştirilere yanıt verecek...

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sürdürülen bütünleşik kıyı alanları çalışmaları kapsamında İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı hazırladı. Onaylanan plan kültürel, doğal, ekolojik değerleri ve sulak alanları korumaya yönelik hazırlandı.

Bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmaları sürüyor!

Bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmaları hızla devam ettiğini bildiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmalarında, İzmit Körfezinde kıyı ve deniz alanlarının sürdürülebilir kullanımı sağlanacak.

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile sürdürülen bütünleşik kıyı alanları çalışmaları kapsamında İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları planı hazırlandı. İzmit Körfezinde kıyı ve deniz alanlarının sürdürülebilir kullanımı sağlayacak.

Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek!

İstanbul ’ un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir ’ in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek...

Yunusemre Mahallesi 2015 yılı bütçesi 114 milyon lira!

Manisa'da bulunan Yunusemre'nin 2015 yılı bütçesi 114 milyon TL Yunusemre Belediyesi Ekim Avı Olağan Meclis Toplantısının 2. oturumunda görüşülen 2015 Mali Bütçesi 114 Milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Yunusemre Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 114 milyon TL!

Yunusemre Belediyesi 2015 yılı bütçesi 114 milyon TL olarak belirlendi. Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı OIağan Meclis Toplantısı ’nın ikinci oturumunda görüşülen 2015 yılı mali bütçesi, 114 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

milano bıt fuarı türkiye standı Haberi

milano bıt fuarı türkiye standı


Turizm sektörünün önemli organizasyonlarından biri olan Milano Uluslararası Turizm Fuarı (BIT),  34. kez kapılarını açtı.


Fuarın açılışını Avrupa Komisyonu Başkanı Antonio Tajani, İtalya Kültür Bakanı Massimo Bray, Lombardiya Bölge Valisi Roberto Maroni ve Milano Belediye Başkanı Giuliano Pisapia yaptı.


Milano'nun gelecek yıl ev sahipliği yapacağı "EXPO 2015" ışığında düzenlenen BIT Fuarı’nın turizm sektörünün önde gelen firma ve profesyonellerini buluşturması bekleniyor. 100’ü aşkın ülkenin iştirak ettiği fuarda Türkiye de yerini aldı.


Fuarın açılışı dolayısıyla Türkiye’nin Milano Başkonsolosu Aylin Sekizkök, Türk standlarını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.


BIT Fuarı’nda, 2016 yılında Antalya’nın ev sahipliği yapacağı Türkiye’nin ilk EXPO’su olma özelliğini taşıyan “Çiçek ve Çocuk” temalı uluslararası botanik serigisini tanıtan stant da açıldı.


Fuar, 15 Şubat Cumartesi gününe kadar...