02 / 05 / 2024

milano yapı sergisi

milano yapı sergisi

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

'Cer'den bugüne' fotoğraf sergisi Cer İstanbul'da!

Ege Yapı imzası ile Yedikule’de hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin sahip olduğu kültürel miras, fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifiyle “Cer’den Bugüne” fotoğraf sergisi adıyla hayat buluyor...

GYODER ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisi 12 Mayıs'ta!

Gyoder "İçimizdeki Sanatçılar Platformu"nun devam sergisi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor..

Eminönü'ne Milano çarşısı geliyor!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir yapılanma olduğunu açıkladı.

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirvesi yarın başlıyor!

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirve ve Sergisi 6-7 Eylül 2017 İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirvesi 6-7 Eylül'de!

TOKİ ana sponsorluğunda 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirve ve Sergisi Türkiye’nin yapı, şehir ve gelecek vizyonuna ışık tutacak.

Denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

İstanbulSMD Le Corbusier Sergisi Ankara’da açıldı!

Modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını içeren sergisi 2016 Mimarlık Haftası kapsamında 4 Ekim’de Türk Serbest Mimarlar Derneği ev sahipliğinde Ankara’da izleyicilerle buluştu.

Frida Kahlo'nun Mavi Evi'nin kopyası New York'ta yapıldı!

Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun yaşamı ve eserlerini konu alan "Frida Kahlo: Sanat, Bahçe, Yaşam" sergisi çerçevesinde sanatçının Meksika'da yaşadığı "Casa Azul"un (Mavi Ev) bir kopyası ABD'nin New York kentinde yapıldı.

Frida Kahlo'nun Mavi Ev'i New York'ta yapıldı!

Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun yaşamı ve eserlerini konu alan "Frida Kahlo: Sanat, Bahçe, Yaşam" sergisi çerçevesinde sanatçının Meksika'da yaşadığı "Casa Azul"un (Mavi Ev) bir kopyası ABD'nin New York kentinde yapıldı.

Turquality Projesi ile Türk mobilyası Milano'da tanıtılıyor!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da evsahipliği yapıyor. Milano'da düzenlenen mobilya tasarım haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor.

Dünyanın önemli yapıtları Worldminia'da sergileniyor!

Ankara'da bir alışveriş merkezi dünyada simge haline gelmiş önemli yapıtların maketlerinden oluşan "Worldminia" sergisi ile ziyaretçilerini dünya turuna çıkarıyor Dünyanın en önemli simge yapıları Ankara'da görücüye çıktı.

milano yapı sergisi Haberi

milano yapı sergisi

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu. Brera Tasarım Bölgesi’ndeki bir sanat galerisinde düzenlenen sergide, daha önce İstanbul’da yapılan atölye çalışmalarından hareketle; ürün, alan, alışkanlık ve ritüellerin mercek altına alındığı araştırmalar temel alınıyor. VitrA’nın inovatif yaklaşımıyla uyumlu, sade ve minimal sergi alanı, kavramsal tasarımın araştırma sonuçları, mekânın odak noktası olarak sunuluyor.

VitrA’nın, farklı kültürlerden tasarımcıları bir araya getirerek uluslararası, çoğulcu ve ortak tasarım anlayışını ortaya çıkaran çalışmalarıyla oluşturduğu BATH TIME GOOD TIME sergisi, “zaman” kavramından hareketle; rahatlama, güzellik, meditasyon, denge, hareket, an, mahremiyet ve bakım konulu 8 projeyi izleyicilerle buluşturuyor. Türkiye’deki tasarım kültürünün öncülüğünü simgeleyen VitrA’nın Tasarım Direktörü Erdem...