05 / 05 / 2024

Milas Belediyesi emlak vergisi son durum

Milas Belediyesi emlak vergisi son durum

Danıştay, Ören Belediyesi'nin Kemerköy Termik Santrali'nden 2007'den 30 Mart 2014'e kadar aldığı emlak vergisini geri ödemesine hükmetti. Büyükşehir yasasından sonra Ören Beldesi mahalleye dönüştüğünden 10.5 milyon liralık borç Milas Belediyesi'ne kaldı

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Milas’ta emlak danışmanlığı yetki belgesi için sınavlar 3 Şubat'ta yapılacak!

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Siirt Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı! 

Siirt Belediyesi, 31 Ocak tarihine kadar uzatılan emlak vergisi yapılandırmaları için vatandaşlara çağrıda bulundu. 

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Milas Belediyesi emlak vergisi son durum Haberi

Milas Belediyesi emlak vergisi son durum


Danıştay, Ören Belediyesi'nin Kemerköy Termik Santrali'nden 2007'den 30 Mart 2014'e kadar aldığı emlak vergisini geri ödemesine hükmetti. Büyükşehir yasasından sonra Ören Beldesi mahalleye dönüştüğünden 10.5 milyon liralık borç Milas Belediyesi'ne kaldı


Kemerköy Termik Santrali'nin Ören Belediyesi'ne açtığı davada örnek bir karara imza atıldı. Davayla ilgili, "Enerji üretimi yapılan tesislerden vergi alınamaz" kararı alan Danıştay, belediyenin 2007'den 30 Mart 2014'e kadar aldığı 10.5 milyon liralık vergiyi geri ödemesini istedi. 

Milas'ın Ören beldesi, tüzel kişiliğini kaybettiği 30 Mart yerel seçimlerine kadar, sınırları içinde bulunan Kemerköy Termik Santrali'nden emlak vergisi aldı. Santral yetkilileri, Ören Belediyesi'nin aldığı emlak vergilerinin haksız olduğu belirtilerek belediyeye dava açtı. 


Mal beyanında bulunacaklar

Dava geçtiğimiz hafta sonuçlandı ve Danıştay, "Enerji üretimi yapan tesislerden emlak vergisi alınmaz" kararı alarak, faiziyle birlikte 10.5 milyon...