19 / 05 / 2024

Milas İçmesuyu sorunu son durum

Milas İçmesuyu sorunu son durum

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas îçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini için acele kamulaştırma!

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Milas OSB altyapı ihalesi 17 Kasım'da!

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Muğla Milas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu altyapı ikmal yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 17 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Yeşilyurt Mahallesi'nin su sorunu çözüldü!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TİSKİ) gerçekleştirdiği çalışmalar ile Ortahisar ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nin su sorunu ortadan kaldırıldı.

Milas İçmesuyu İsale Hattı Projesi hayata geçiriliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas îçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Milas'ta içme suyu terfi merkezi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas içmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Muğla Milas OSB altyapı yapım ihalesi 31 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile yapılacak olan Muğla Milas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihalesi 31 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Muğla Milas'ta orman yangını çıktı!

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muğla'nın Milas ilçesinde geçen ay yangın çıkan ormanlık alanda üç ayrı noktada yeniden yangın çıktı. Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları yapılıyor.

Milas'a yeni yapılacak arkeoloji müzesinin ihalesi 19 Ağustos'ta!

Muğla Milas'a yeni yapılacak olan arkeoloji müzesi ve de Gümüşkesen Anıtı'nın çevre düzenleme işini İzmir Rolove ve Anıtlar Müdürlüğü Kültür ve Turizm Bakanlığı ihaleye çıkarıyor.

Milas'taki altyapı çalışmaları sırasında Roma Dönemi'ne ait mozaik bulundu!

Muğra'nın Milas ilçesi’nde yapılan altyapı çalışmaları sırasında Roma Dönemi ’ne ait, üzerinde denizler, depremler ve atlar tanrısı Poseidon ile denizkızı figürleri yer alan mozaik bulundu.

Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin ek binası onarılacak! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin ek binasının güçlendirme ve tadilat onarım inşaatı Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 4 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

TAV Havalimanları, Milas – Bodrum’un işletmesini devraldı!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Milas– Bodrum Havalimanı yılda 3,5 milyonu aşkın yolcuyu ağırlayarak ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birini dünyaya bağlıyor dedi...

Milas İçmesuyu sorunu son durum Haberi

Milas İçmesuyu sorunu son durum

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas İçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak. 


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Milas İçmesuyu İsale Hattı ve Teri! Merkezi Uygulama Projesi'nin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi için Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na sunulan dosya, Bakan Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı. 


Milas İçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'nin inşaat sahasında kalan taşınmazlar kamulaştırılacak ve tesis en kısa zamanda tamamlanarak su sorunu bitiyor Milas'ın yıllık 5 milyon metreküplük su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak. 

hizmete açılacak. 


Temeli 1995'te atıldı 

Projenin tamamlanmasıyla Milas'ın yıllık 5 milyon metreküplük su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak. içme suyunu kuyulardan karşılayan ve bunun için ayda 200 bin...