03 / 05 / 2024

millet bahçeleri son durum

millet bahçeleri son durum

Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devam eden millet bahçesi projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir Millet Bahçesi açılışı 5 Haziran'da!

Bir dizi ziyaretler yapmak için İzmir'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de hayata geçen millet bahçeleri projeleri hakkında bilgi verdi.

Murat Kurum: 204 yeni millet bahçesi yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "204 yeni millet bahçesi, 22 ekolojik koridor, binlerce kilometre yeşil yaya yolu ve bisiklet yolu yapıyoruz" dedi.

Millet bahçelerinin sayısı 60'a çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı devam eden millet bahçesi sayısı 41'den 60'a çıkarıldı

TOKİ millet bahçeleri için çalışmalara başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi vaatleri arasında bulunan millet bahçelerine ilişkin hazırlıklarda sona yaklaşıldı. Taslağa göre 17 ilde 28 millet bahçesi yapılacak. TOKİ projeyle ilgili çalışmalara başladı.

Danıştay 13. Dairesi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesini iptal etti!

Danıştay 13. Dairesi tarafından Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi inşaatının Cumhurbaşkanlığı’nın icraat programında olmasının ‘ihalede ivedilik’ şartını yerine getirmediğini ifade etti. Alınan bir son dakika kararıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ihalesi iptal edildi.

İstanbullulara son dakika müjdesi! O ile yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

Kırklareli Dere Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Dere Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Tokat Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş'ta yeni millet bahçesine kavuşuyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık'ta inşa edilen yeni millet bahçesinde son rötuşlar yapılıyor. 

millet bahçeleri son durum Haberi

millet bahçeleri son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Millet Bahçesi açılış törenine katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; millet bahçesi projelerine yönelik açıklamalarda bulunan Erdoğan yatırımların hızlandığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar 81 kentte 66 milyon metrekare alana sahip 404 millet bahçesini projelendirdiklerini söyleyerek , "Bunlardan 111'ini tamamlayarak hizmete sunduk. Hedefimiz 2023 yılında 404 millet bahçesinin tamamını bitirmektir." dedi.

Erdoğan, Ümraniye Millet Bahçesi Açılış Töreni'ndeki açıklamasında ilçeye 490 bin metrekare büyüklüğe sahip iki millet bahçesi sözü verdiklerini anımsattı.

Bugün hizmete açılan Hekimbaşı Millet Bahçesi'nin Ümraniye'nin sembol mekanlarından biri haline olacağını dile getiren Erdoğan, millet kıraathanesi, seyir terası, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor sahaları, piknik alanları, meyve sebze bahçeleri ve diğer pek çok özelliğiyle buranın her kesime hitap edeceğini dile...