29 / 04 / 2024

Millet Bahçesine kadar büyüklükte olacak

Millet Bahçesine kadar büyüklükte olacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Hakan Koştu'dan Bergama Millet Bahçesi paylaşımı!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İzmir Bergama'da inşa edilecek millet bahçesine yönelik spekülasyonlar için sosyal medyada paylaşım yaptı. 

Kahramanmaraş'ta yeni millet bahçesine kavuşuyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık'ta inşa edilen yeni millet bahçesinde son rötuşlar yapılıyor. 

Diyarbakır Yeni Millet Bahçesine Kavuşuyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Hazro Millet Bahçesi’nin 2022’de tamamlanması planlanıyor.

Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin imar planları onaylandı!

Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin imar planlarına onay verildi. Plan çerçevesinde 85 bin metrekare büyüklüğündeki hazine arazisinin 65 bin metrekaresi millet bahçesine, 18 bin metrekaresi de konuta ayrıldı.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilen Beykoz Çayırı’nı millet bahçesine dönüştürecek olan imar planları kabul edildi.

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesiyle ilgili önerge verildi!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kabakoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bergama millet bahçesi sit alanında kalıyor iddiası!

İzmir'in Bergama ilçesinde millet bahçesi hayata geçirilecek. Şehir Plancıları Odası'ndan hayata geçirilmesi amaçlanan bu millet bahçesine ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Murat Kurum: 57 millet bahçemizin inşaatını tamamladık!

Afyonkarahisar'da millet bahçesine fidan dikim töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde hayata geçirilen millet bahçesi projeleri hakkında bilgi verdi. 

Ankara millet bahçesine kavuşuyor!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nin de içinde yer aldığı Millet Bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesinin Ağustos ayında hizmete açılacağını dile getirdi. 

Sultanbeyli Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Mimarsinan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Millet Bahçesine kadar büyüklükte olacak Haberi

Millet Bahçesine kadar büyüklükte olacak

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentteki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin, "Bölgeyle ilgili çalışmaya başladıklarını, stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) "Millet Bahçesi" projesi hakkında basın mensuplarına bilgi veren Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya mitingi sırasında bu projenin müjdesini verdiğini hatırlattı.

Toçoğlu, şöyle konuştu: "Bizim daha önce TOKİ'yle yaptığımız anlaşma neticesinde yeni yapılan stat karşılığında, eski stat arazisi TOKİ'ye devredilmiş ve bu arazi TOKİ tarafından Şen Piliç'e satılmıştı. Miting öncesi yaşanan sürecin ardından bir takas karşılığında anlaşma sağlandı....