04 / 05 / 2024

Milletvekili Ahmet Edip Uğur

Milletvekili Ahmet Edip Uğur

Balıkesir İlme Hizmet Derneği ile Balıkesir İmam Hatip Lisesi Mensupları Derneği tarafından yaptırılan İmam Hatip Lisesi Kız Yurdu inşaatında sona gelindi...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Ahmet Kaya'dan Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı tepkisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Zenbilci: Şehirlerimiz plansız alanlardan kurtarıldı!

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci yaptığı açıklamada, "İlahi nizama uygun proje ve faaliyetlerle şehirlerimiz yalnızca imar değil, imarla birlikte insan adına ihya edilmektedir" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Milletvekili Ahmet Edip Uğur Haberi

Milletvekili Ahmet Edip Uğur

2011 yılında yapımına başlanan Balıkesir İlme Hizmet Derneği ile Balıkesir İmam Hatip Lisesi Mensupları Derneği tarafından yaptırılan İmam Hatip Lisesi Kız Yurdu inşaatında sona gelindi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Vali Ahmet Turhan ve Belediye Başkanı Recai Gürcan, Sefaköy'de yapımı devam eden 200 yataklı öğrenci yurt inşaatından incelemelerde...