25 / 08 / 2024

milletvekilleri konutları

milletvekilleri konutları

Milletvekili maaşlarının artırılması ve vekiller için konut yapılmasıyla ilgili sürpriz girişim ortaya çıktı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuyla ilgili açıklama yaptı..

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

Malatya Doğanyolu'da deprem konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya Doğanyolu'nda inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, deprem konutlarında son durum hakkında bilgi aldı. 

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla Menteşe İlçesine TOKİ tarafından yapılacak olan 1106 konutun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirterek, konutların yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söylediler.

Kütahya Simav Naşi Deprem Konutları'na yüzde 10 indirim!

AK Parti Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan yayınladıkları ortak basın açıklamasıyla Simav Naşa Beldesindeki Deprem Konutlarında indirim yapıldığı müjdesini verdiler.

Şahinbey 1071 Çamlıca Konutları 4. etabın temeli atıldı!

Özdemirbey Caddesi üzerinde yapımı devam eden Çamlıca Konutları’nın temel atma törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı...

Milletvekilleri de TOKİ konutlarını tercih ediyor!

TOKİ 'nin konutlarını vatandaşlar gibi milletvekilli ve Meclis çalışanı da tercih etti. TOKİ 'nin Ankara-Yenimahalle 'de yaptığı konutlardan 167 milletvekili ve TBMM personeli ev alırken, Gölbaşı İncek 'deki lüks konutlar için 357 milletvekili ve personel

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarına yeni 23 başvuru

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuru sayısı 413'e yükseldi.

Rose Marine konutlarında ‘İstanbul'da 4 mevsim tatil'

Gül Yapı'nın Rose Marine konutları ‘İstanbul'da 4 mevsim tatil' sloganıyla satışa sunuldu.

milletvekilleri konutları Haberi

milletvekilleri konutları

Milletvekili maaşlarının artırılması ve vekiller için konut yapılmasıyla ilgili sürpriz girişim ortaya çıktı. Hükümet adına konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, milletvekili maaşlarının artırılmasını isteyerek şöyle dedi: "Bizden öncekiler yazlıklarına kavuştu. Deniz kenarında villaları var. Bize gelince 'Aman laf olur.' Ne lafı olacak, üç gün konuşurlar dördüncü gün biter kardeşim. Amerika'da vekillere yıllık 180 bin dolar verirler, seçim ofisi açar. Bizim de buna uygun düzenleme yapmamız...