04 / 05 / 2024

Milli Aydın Bankası binası

Milli Aydın Bankası binası

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak kullanılan tarihi Milli Aydın Bankası binası, valilik bünyesindeki Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu'nun kararı doğrultusunda Efeler Belediyesi'ne verildi.

Yavuz Aydın sordu: Merkez Bankası Başkanı ev bulamıyorsa 7.500 TL maaş alanlar ne yapacak?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis'te yaptığı açıklamasında kiralık ev fiyatlarına değindi. İşte Aydın'ın o açıklamaları...

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Aydın'da konut kredisine rekor başvuru!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarının Ağustos ayı başında konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına düşürmesiyle Aydın’da da talep rekor seviyeye ulaştı. Bölgede kredi başvurusunda bulunanlarının sayısının 2 bin 500 kişiye ulaştı.

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Aydın Defterdarlığı 3 ilçede okul yaptırıyor!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 3 ilçede arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 28 Şubat'ta yapılacak..

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu!

Türkiye genelinde yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu.

Milli Aydın Bankası binası Haberi

Milli Aydın Bankası binası


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak kullanılan tarihi Milli Aydın Bankası binası, valilik bünyesindeki Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu'nun kararı doğrultusunda Efeler Belediyesi'ne verildi. Komisyonun aldığı kararla Efeler Belediyesi 23 ay sonra binasına kavuştu. Binanın Efeler Belediyesi'ne verilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi'ne binayı boşaltması için tebligat gönderilmiş, ancak bina tahliye edilmemişti. Bunun üzerine Efeler Belediyesi, kaymakamlığa başvurup binanın boşaltılıp kendisin istemişti. 


Büyükşehir Belediyesi'nin tahliyenin durdurulması yönündeki talebinin reddedilmesinin ardından kaymakamlık, binanın anahtarını Efeler Belediyesi'ne teslim etti. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Binayı, kültür ve sanat merkezi ile nikah dairesi olarak kullanmak istiyoruz" dedi.



Yeni...