09 / 05 / 2024

Milli Dayanışma Kampanyasına destek veren bakanlar

Milli Dayanışma Kampanyasına destek veren bakanlar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Milli Dayanışma Kampanyası"na 6 maaşını bağışladığını belirtti.

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalar her geçen gün büyürken, Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan seslerini duyurmak için neler yapılabileceği ile ilgili bir anket başlatıldı. Bir imza kampanyası başlatılması gerektiği de gündeme geldi. İşte MEvSaD'ın anketine verilen yanıtlar...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) büro memuru alımları başladı!

Büro memuru olmak isteyenler için beklenen bir personel alım ilanı açıklandı. Belirtilen habere göre; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başlandığı duyuruldu. İşte başvurular ve haberin ayrıntıları...

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İŞKUR üzerinden yaptığı açıklamada personel alımlarına başladığını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre SYD Vakfı 21-45 yaş arası personel alımı yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na personel alımı yapacak! Detaylar ve şartlar netleşti!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na personel alımı yapılacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellere ortalama 15 bin TL maaş verileceği belirtildi. İşte personel alımına ilişkin merak edilen her şey...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı rekor sayıda personel alacak! Son gün 1 Nisan! Acil bakın!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplam 92 personel alımı gerçekleştireceği duyuruldu. Personel alım ilanına ilişkin başvuru koşulları ve detaylar belli olurken son başvuru tarihinin 1 Nisan 2023 olduğu öğrenildi.

‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor! İşte kampanyaya başvuru kriterleri ve diğer detaylar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 10 ilimizi etkileyen depremin ardından mağdur olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor. Şu ana kadar kampanyaya 4 bin 568 bağış başvurusu yapıldı.

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşmesi amacıyla hayata geçirdiği İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvuruda bulundu. 

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşümü için başlattığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına kent genelinde 150 bin kişi başvurdu. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon lira ilave kaynak aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon 440 bin 119 lira ilave kaynak aktarıldığını söyledi.

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ek kaynak sağlanacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Kovid-19'dan etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ek kaynak göndereceklerini açıkladı.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Milli Dayanışma Kampanyasına destek veren bakanlar Haberi

Milli Dayanışma Kampanyasına destek veren bakanlar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 6 maaşını bağışladığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, bakanlık bürokratları, birim ve il müdürleri ile gerçekleştirdiği koordinasyon toplantısını koronavirüs tedbirleri sebebiyle video konferans yoluyla yaptı.

Gerçekleştirilen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde "Milli Dayanışma Kampanyası"nın başlatıldığını dile getiren Bakan Kurum, "Şimdi hep birlikte 'Biz bize yeteriz Türkiyem' diyoruz. Yardım hesaplarımız açıldı, milletimizle paylaşıldı." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda da yardım yapılmasına ilişkin karar aldıklarını dile getiren Kurum, şöyle konuştu:

"Tüm kabine üyelerimizle yaklaşık 5 milyon 200 bin liralık yardım yapmış olduk. Naçizane çorbada bir tuzumuz olsun diye 6 aylık maaşımızı kardeşlik, milli dayanışma ruhu içinde bağışladık. Allah yardımlarımızı kabul etsin. Gün, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma...