18 / 05 / 2024

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

İstanbul’daki 36 eğitim kurumu için yıkım kararı!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Sarıyer'de bulunan bir ilkokulun deprem riski nedeniyle tahliye edilmesinin ardından 36 eğitim kurumu için yıkım kararı alındı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

REIDIN'in yeni genel müdürü Alp Çapa oldu!

Alp Çapa, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeler yapan Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı...

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Yozgat'ta 6 okul tamamlandı, 5 okulun inşaatı sürüyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'taki 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini söyledi. 

Fırat Kalkanı bölgesinde 37 okulda inşaat devam ediyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de Mart 2016’dan itibaren Fırat Kalkanı bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini organize etmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Musabeyli'de okul inşaatları devam ediyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kilis'te yeni okullar inşa ediliyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İmam Hatip Lisesi pansiyonu ve spor salonunu ile Fen Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Kepez'e yeni okul müjdesi!

Kepez'de kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarlar bir araya geldiler. Yapılan toplantıda bölgedeki okul talebi değerlendirildi. 

Yozgat'ta eski okullar yenileniyor!

Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziki şartları iyi olmayan okulların yıkılarak yerine modern okulların yapılacağını açıkladı.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz Haberi

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, hayırseverler Şakir Gencer, Mustafa Gencer, İrfan Önal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

İlçenin en büyük camilerinden birini yapmayı planladıklarını belirten hayırsever iş adamı Şakir Gencer, iki katılı caminin Osmanlı mimarisinden izler taşıyacağını, açık ve kapalı alanında 3 bin kişinin namaz kılabileceği camide kadın ve erkekler için ayrı katlar bulunacağını belirtti. Hayırsever İrfan Önal ise Nazlı- İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için yurt yaptıracağını söyledi.

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, toplumun en temel unsurlarından biri olan eğitimin ihmal edilemez, ertelenemez ve vazgeçilemez olduğunu ifade ederek, "Bunun şuuruna varan, bu yüzden bir şeyler yapmak için fedakarlıklarda bulunan tüm...