02 / 10 / 2024

Milli Emlak Ankara arsa satışı

Milli Emlak Ankara arsa satışı

Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor...

Milli Emlak Ankara'da 51 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı  ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:10' yapılacak.  

Milli Emlak Ankara'da 39 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:25'te gerçekleştirilecek.

Siz de Ankara'nın o ilçesinde 46 bin liraya imarlı arsa alabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ankara'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 15 bin 400 TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Altındağ'da konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Ankara'da 12 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara'da ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Mamak'ta yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Ankara'da yatırım fırsatı! 6 arsa satışa çıkarıldı! 

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Pursaklarda'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak Ankara'da konut alanı imarlı 3 adet arsa satıyor!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da yer alan 3 adet arsayı 16 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak’tan hem Eylül hem de Ekim fırsatı! Ankara ve Isparta’da KDV’den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Isparta’da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 17 Eylül ve 4 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak’tan hem Ankara hem de Eskişehir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan peş peşe Eylül ve Ekim fırsatı! Ankara ve bir ilde daha KDV’den muaf arsa ile araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çankırı’da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre satış ihaleleri 8 Ekim ve 10 Eylül’de gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arsa ile araziler! 31 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Ankara’da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha indirimli arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Ankara'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Hem indirimli hem de KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihalesi 25 Temmuz ve 30 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak başkent Ankara ve Düzce’de 12 adet gayrimenkul satıyor! Fiyatlar 37 bin 350 TL’den başlıyor

Milli Emlak, Ankara ve Düzce’deki 12 adet arsa ve araziyi 37 bin 350 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve iki şehirde daha 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Kırıkkale ve Niğde'de 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. Satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 25 bin TL, 31 bin TL ve 38 bin TL'ye satılık araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kütahya, Tokat ve Ankara'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak Ankara arsa satışı Haberi

Milli Emlak Ankara arsa satışı

Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan imarlı arsa Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Ayvaşık Mahallesi'nde yer alıyor.

Satışa çıkarılan arsanın taşınma numarası 06120106014 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan resmi detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 2.226,00 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde bilgiye göre, hazine hissesinin 44,00 metrekare...