06 / 07 / 2024

milli emlak arsaları

milli emlak arsaları

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Şişli ve Silivri'de yer alan spor tesisi ve sağlık tesisi imarlı 6 arsayı ihaleye çıkarıyor. İhale; 7 Mayıs'ta yapılacak

Milli Emlak`ın satışa çıkardığı son 8 arsa

İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Eskişehir Milli Emlak Müdürlükleri'nin satışa çıkardığı son 8 arsa

Milli Emlak, 2 şehirdeki 22 adet lojman ile bina ve araziyi satıyor! Yüzde 20'ye varan indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Diyarbakır ve Amasya'daki 22 adet lojman ile 2 adet arsayı yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla satıyor. Peki lojmanların ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte ilan metinleri... 

Milli Emlak'tan ucuz arsa tapusu! Milli Emlak 12 bin TL'ye arsa satışa çıkarıyor...

Haziran ayında Milli Emlak, arsa satışlarında büyük bir yükseliş yaşanırken 900'den fazla satış ilanını resmi internet sitesinde yayımladığı kaydedildi. Buna göre, 12 bin TL'lik fiyat ile satışa sunulan arsalar, yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Milli Emlak 6 adet arsa ve araziyi 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 

Milli Emlak, Bingöl ve Şanlıurfa illerinde yer alan 6 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ilanlar... 

Milli Emlak'tan İstanbul'da KDV'den muaf arsalar! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca ve Fatih'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, 20 adet konut ile 10 adet arsayı indirimle satıyor! Ev ve arsa alacaklara Haziran fırsatı! 

Milli Emlak, Zonguldak ve Çankırıda yer alan 30 adet konut ve arsayı indirime satıyor. Peki satışı yapılacak konut ve arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 31 bin ve 35 bin TL'ye satılık iki arsa! KDV'den muaf arsalar için bu tarihlere dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gümüşhane ve Amasya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların fiyatları 31 bin TL ve 35 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan 27 bin TL ve 30 bin TL'ye satılık 2 arsa! KDV'den muaf arsalar için son fırsat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Gümüşhane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların fiyatları 27 bin TL ve 30 bin TL olarak belirtildi.

Milli Emlak'tan iki şehirde arsa satışı! 70 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Muğla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 70 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kütahya'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son fırsat! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Muhammen bedelleri 8 bin TL olarak belirlenen arsalar KDV'den muaf olarak satılacak.

Milli Emlak'tan son dakika taksitle arsa satışı! İki ildeki imarlı 5 arsa satışa çıktı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli ve Niğde'de yer alan 5 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar için taksit imkanı sağlanıyor. 

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

milli emlak arsaları Haberi

milli emlak arsaları

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Şişli Teşvikiye ve Merkez'de toplam 4 hastane binasını, Kaptanpaşa'da arsayı ve Silivri, Piri Mehmet Paşa'da spor-sağlık tesisi imarlı arsayı ihaleye çıkarıyor. 


İhale; pazarlık usulü ile 07/05/2014 tarihinde saat 14:00’de İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ihale salonunda yapılacak. İhalenin toplam bedeli ise 39 milyon 234 bin 76 TL olarak belirlendi. 



İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan açıklama;


1 - Yukarıda Tablo 2’de belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmazların üzerlerindeki muhdesatları ile birlikte yükleniciye devredilerek karşılığında Tablo 1’de belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz üzerine Sağlık Bakanlığınca kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğünce hazırlanan CD’deki avan projeye göre hizmet binası yaptırılmak üzere 2886 Sayılı Kanunun 51/g maddesine göre Pazarlık Usulü ile 07/05/2014 tarihinde...