03 / 10 / 2024

Milli Emlak Balıkesir Bandırma satılık arsa

Milli Emlak Balıkesir Bandırma satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak, Balıkesir ve Düzce'deki 3 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Milli Emlak, Emlak, Balıkesir ve Düzce'de yer alan 3 adet araziyi satıyor. Yüzde 20 indirimle satışa sunulan arazilerin fiyatları açıklandı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 17 Eylül ve 4 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak, Balıkesir ve Kastamonu’da 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla arazi satıyor! 

Milli Emlak, Balıkesir ve Kastamonu’da toplam 15 adet gayrimenkulü 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte ayrıntılar…

Milli Emlak, iki ildeki 12 adet arsa ve araziyi taksit fırsatıyla satıyor!

Milli Emlal, Siirt ve Balıkesir'de yer alan 12 adet arsa ve araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar...

Milli Emlak’tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV’den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Afyonkarahisar Başmakçı ve Balıkesir Balya’da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin muhammen bedelleri 92 bin TL ve 455 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak’tan Balıkesir ve Manisa’da KDV’den muaf araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Manisa’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin muhammen bedeleri 450 bin TL ve 800 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak, 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Balıkesir ve Bursa'da yer alan 6 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Balıkesir ve Bursa'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Didim ve Ayvalık'ta fırsat! Yazlık bölgelerde arsa ile arazi arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Didim ve Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Temmuz ve 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimli arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray, Balıkesir ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan peş peşe Temmuz fırsatı! Hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirimli arsa ve araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aksaray, Düzce ve Balıkesir'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Ayvalık ve Gemlik'te hem indirimli hem de KDV'den muaf araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık ve Bursa Gemlik'te yer alan arazileri satışa çıkardı. Hem indirimli hem de KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış detayları...

Milli Emlak Balıkesir Bandırma satılık arsa Haberi

Milli Emlak Balıkesir Bandırma satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayınlıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Balıkesir Bandırma''da yer alan sanayi alanı imarlı arsa da dikkat çekiyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsa Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 10040102787 olarak belirtildi. Arsanın yüz ölçümü 6 bin 107 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin  2 bin 839 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 993 bin 972 TL olarak belirlenirken,...