02 / 10 / 2024

Milli Emlak konut imarlı arsa

Milli Emlak konut imarlı arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt'taki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 44 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak Konya'da 52 bin 100 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayındaki ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Antalya ve İzmir’de taksitle arsa ve konut satıyor!

Milli Emlak Antalya ve İzmir’de arsa ve konut satıyor. İşte 1 milyon 647 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılan taşınmazlarla ilgili ayrıntılar…

Milli Emlak, yüzde 20 indirimle 2 konut ve 19 adet arsa ile arazi satıyor! 

Milli Emlak, Burdur ve Antalya'da yüzde 20 indirimle 2 konut ve 19 adet arsa ile arazi satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak İstanbul’da konut, İzmir’de iş yeri satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy’de yer alan konutu ve İzmir Gaziemir’de yer alan iş yerini satışa çıkardı. Konut ve iş yerinin satış ihalesi 10 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, 3 şehirdeki 28 adet konut ile 5 adet arsayı taksit fırsatıyla satıyor! 

Milli Emlak, Burdur, Diyarbakır ve Yalova illerindeki 28 konut ile 5 adet arsayı taksit fırsatıyla satıyor. İşte gayrimenkullerin fiyatları ve büyüklükleri...

Milli Emlak, iki şehirdeki 8 adet konut ile 19 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Milli Emlak, Balıkesir ve Çorum'daki 8 adet konut ile 19 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, 20 adet konut ile 10 adet arsayı indirimle satıyor! Ev ve arsa alacaklara Haziran fırsatı! 

Milli Emlak, Zonguldak ve Çankırıda yer alan 30 adet konut ve arsayı indirime satıyor. Peki satışı yapılacak konut ve arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 3 şehirdeki 4 konut ile 23 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor: Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Balıkesir, Zonguldak ve Uşak illerinde yer alan 4 konut ile 23 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak'tan Isparta'da konut imarlı arsa!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım'da yapılacak.

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

Milli Emlak konut imarlı arsa Haberi

Milli Emlak konut imarlı arsa

Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin yakın markajına giren Ekim 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bayburt'taki konut imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt Demirözü'ndeki imarlı arsa da mevcut. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaya göre, satışa sunulan arsa Bayburt Demirözü Güneşli Köyü'nde yer alıyor. 

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 69030103064 şeklinde açıklandı. Yine resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 793,93 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki bilgiye göre, hazine hissesinin 793,93 metrekare şeklinde açıklandığı...