25 / 07 / 2024

milli emlak konya satılık arsa

milli emlak konya satılık arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayındaki ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 69 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi, Arşıncı Köyü'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya Beyşehir ilçesi, Sadıkhacı Kasabası Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 29 Haziran tarihinde saat 11:15'te yapılacak.

Milli Emlak Konya 'da arsa satıyor: 1 milyon 929 bin liraya!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 'nde yer alan arsayı 5 Kasım 2013 tarihinde saat 09:30 'da gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Milli Emlak'tan 3 şehirde hem Temmuz hem de Ağustos fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Niğde ve Sinop'ta yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, iki ildeki 15 adet arsa ve araziyi satıyor! 162 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Milli Emlak, Adıyaman ve Konya'daki 15 adet arsa ve araziyi 162 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 2 şehirde resmen Temmuz 2024 fırsatı! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak iki şehirde 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satışa çıkarılan arsa ile araziler Kırıkkale ve Konya'da yer alıyor. 

Milli Emlak 3 şehirde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arsa ile arazileri 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak 3 ilde 35 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Kütahya, Amasya ve Konya'daki arsa ve araziler için 35 bin liradan satışa çıkarılacağını duyurdu. Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'daki arsa ve arazileri cazip başlangıç fiyatları ile satışının yapılacağı kaydedildi.

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimli arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray, Balıkesir ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde Temmuz 2024 fırsatı! 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara, İstanbul, İzmir'de 40-50 bin TL'ye arsa satışı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihlerinde Konya, Tokat ve Kütahya'da uygun fiyatlarla arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, satışa sunulacak olan taşınmazların detayları da belirtildi.

Milli Emlak'tan Haziran ve Temmuz 2024 müjdesi! 5 bin TL, 12 bin TL ve 20 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Tokat ve Kütahya'da 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ile arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın Haziran ve Temmuz 2024 ihaleleri...

Milli Emlak'tan tam 3 şehirde 11 bin, 30 bin ve 50 bin TL'ye arsa ile arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Ağrı ve Malatya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatlar 11 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Haziran fırsatı! 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den de muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Artvin, Konya ve Malatya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin muhammen bedelleri 4 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak, 27 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Konya ve Afyonkarahisar'da yer alan 27 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

milli emlak konya satılık arsa Haberi

milli emlak konya satılık arsa

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Konya'da arsa satıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yayımlanan satış ihaleleri arasında Konya Hüyük'teki arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki resmi detaylara göre,  satışa çıkarılan arsa Konya ili, Hüyük ilçesi, Göçeri Kasabası'nda yer alıyor.
 

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 42210100375 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu arsa 695,00 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin 695,00 metrekare olarak açıklandığı imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 52...