28 / 04 / 2024

Milli Görüş belçika

Milli Görüş belçika

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okul için imar izni verilmedi. Belçikalı yetkililer gerekçe olarak ulaşım sorunlarını gösterdi.

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem bir milli güvenlik sorunudur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum projelerini toplantıda açıkladı. Murat Kurum'un seçim vaatlerini duyurduğu programa Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de katıldı.

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Milli gözlem uydusu İMECE başarıyla uzaya fırlatıldı

Türkiye'nin yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip yerli ve milli ilk gözlem uydusu İMECE, Türkiye saatiyle 09.48'de ABD'nin Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nden uzaya fırlatıldı.

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Belçika'da bazı kafeler müşterilerin enerji bağışında bulunmalarını talep etmeye başlarken, diğerleri sıcaklıkları düşürüyor ve uzun süre oturan insanları bölgeyi terk etmeye teşvik ediyor.

Yerli otomobil Togg Ankara'da ilk kez görücüye çıktı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim değişikliği Zirvesi'nde ilk kez görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Belçika’da yurt dışında mal varlığı olanlar sosyal konutlardan çıkarılıyor!

Hollanda'dan sonra Belçika’da da düşük kiralarla sosyal konutlarda oturan kişilerin, yurt dışında mal varlığı olup olmadığını takip etme kararı alındı. Karar, aralarında Türkiye kökenlilerin de olduğu göçmenleri yakından ilgilendiriyor.

Belçika’da esnaf yüksek kira nedeniyle isyan etti!

Koronavirüs (Kovid-19) salgınından ağır şekilde etkilenen Belçika’da normalleşme adımları atılıyor. İşletme sahipleri, yeterli yardımı alamadıklarını ve toparlanmalarının uzun süre devam edeceğini ifade ediyor.

Milli Görüş'ün Belçika'da açmak istediği okula imar izni çıkmadı!

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okul için imar izni verilmedi. Belçikalı yetkililer gerekçe olarak ulaşım sorunlarını gösterdi.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Kanal İstanbul, İstanbul Boğazı'ndan sonra Marmara'dan Karadeniz'e açılan ikinci su yolu projesidir. Kanal İstanbul, İstanbul'un can ve mal güvenliğin teminat altına alacak bir projedir. Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir" dedi...

Kanal İstanbul, milli güvenliği ilgilendiren bir proje!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, Kanal İstanbul Projesi'nin, milli güvenliği ilgilendiren bir proje olduğunu belirterek, "Bunu bazen çarpıtıyorlar, 'rant projesi' diyorlar. Kanal İstanbul, bir çözümdür, ikinci bir su yoludur ve Türkiye'nin ulusal güvenlik meselesidir" dedi...

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi yapıldı!

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi gerçekleştirildi. İki ülke arasında yetki sıkıntılarına neden olan topraklara yönelik yeni sınır anlaşması, resmi onayların ardından 1 Ocak'ta yürürlüğe girdi.

Zonguldak'ta kamu yatırımları görüşüldü!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Faruk Çaturoğlu ziyareti sırasında kente yapılacak olan tersaneleri ve kamu yatırımları için arsa tahsisleri için görüşmeler sağladı. 

Milli Görüş belçika Haberi

Milli Görüş belçika

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okula imar izni verildi. Belçikalı yetkililer ulaşım sorunlarını gerekçe olarak gösterdi. 

Milli Görüş'ün Belçika İslam Federasyonu vakfı bünyesinde açmak istediği "Erdem" adlı (La Vertu) okulun 3 bin 500 metrekare alanda 360 ana okul ve ilkokul öğrencisine hizmet vermesi planlanıyor.

"Bu okula erişim büyük sıkıntı"

Belçika'nın Valon Bölgesi'nde İmar izinlerini sağlayan Raphael Stokis söz konusu okul projesinin ulaşım kriterlerini karşılamadığını kaydetti.

İmar izinlerinin farklı kriterler üzerinden verildiğini kaydeden Stokis "Trafiğin genel anlamda aksamaması gerekiyor ancak bu okula erişim büyük sıkıntılar yaratıyor. Sabah 8 ile 9 arası bu bölgede 1 km uzunluğunda trafik oluşuyor. Girişler çıkışlar zorlaşıyor. 12 yaşından küçük çocuklar anne ve babaları tarafından okula getiriliyor. Kimileri arabayla geliyor. 360 çocuğun o okula gitmesi en az 100-120...