07 / 05 / 2024

Milli Proje eleman başvuruları

Milli Proje eleman başvuruları

Yeni havalimanları da dahil birçok milli projeye istihdam açılması için atağa geçen insan kaynakları şirketleri "Milli Proje Milli İstihdam" programını başlattı..

Kanal İstanbul, milli güvenliği ilgilendiren bir proje!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, Kanal İstanbul Projesi'nin, milli güvenliği ilgilendiren bir proje olduğunu belirterek, "Bunu bazen çarpıtıyorlar, 'rant projesi' diyorlar. Kanal İstanbul, bir çözümdür, ikinci bir su yoludur ve Türkiye'nin ulusal güvenlik meselesidir" dedi...

Milli projelere eleman aranıyor!

Yeni havalimanları da dahil birçok milli projeye istihdam açılması için atağa geçen insan kaynakları şirketleri "Milli Proje Milli İstihdam" programını başlattı..

Mehmet Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm milli bir proje!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Toplantısı'nda kentsel dönüşüm hakkında konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşüm milli bir projedir. Bu milli projenin hayata geçmesi için toplumsal seferberlik ilan edilmelidir" dedi.

Aksaray Azmi Milli projesi için start verildi!

Aksaray Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Azmi Milli Projesi için start verildi. Bu proje kapsamında bazı otoparklar için yıkım kararı verildi.

Türkiye Milli Botanik Bahçesi 2016'da açılacak!

Mehdi Eker, "Türkiye Milli Botanik Bahçesi" projesinin Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın 2'nci büyük botanik bahçesi olduğunu belirterek, "2 bin 500 dönüm arazide kurulan proje için 303 milyon lira yatırım yapılıyor" dedi.

Milli Rüzgar Enerji Sistemleri kamuoyuna tanıtıldı!

Sabancı Üniversitesi’nin proje yöneticisi ve mekanik sistemler sorumlusu olduğu Milli Rüzgar Enerji Sistemleri (MİLRES) projesi, düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Erzurum Milli Park ne zaman bitecek?

‘Milli Park’ olarak ilan edilen 2009 yılından bu yana tek bir çivi çakılmadı. 2015 yılında tamamlanması gereken proje kapsamında bazı ihalelerin yapıldığı ancak bürokratik engellerin aşılamadığı belirtildi.

Hanwha Group Irak'ta 2.12 milyon dolarlık proje kazandı!

Hanvvha Engineering & Constructjon Gorp ile Irak Milli Yatırım Kurumu arasında 2,12 milyar dolarlık anlaşmanın imzalandığı ifade edildi. GÜNEY Kore'li Hanwha Group'un inşaat ve mühendislik kolu Irak'ta 2,12 milyar dolarlık proje kazandığı bildirildi.

Milli Tren Projesi'nin demiryolları için 1500 proje aynı anda sürdürülüyor!

“Milli Tren Projesi” kapsamında, demiryolu yenileme ve lojistik merkez yapım çalışmaları başta olmak üzere yeni yapılacak demiryolları için yaklaşık 1500 proje aynı anda sürdürülüyor...

Milli Tren için bin 500 proje aynı anda yürütülüyor!

Türkiye demir ağlarla örülüyor. Milli Tren Projesi, demiryolu yenileme ve lojistik merkez yapım çalışmaları başta olmak üzere demir ağlar için yaklaşık bin 500 proje aynı anda sürdürülüyor...

Milli Mücadele Müzesi için proje çalışmaları sürüyor!

Kayseri Lisesi'nin tarihi binasında yapılacak olan Milli Mücadele Müzesi için proje çalışmaları sürüyor. Müzeyle ilgili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki 'ye bir sunum yapıldı.

Küre Dağları'nda Milli Park çalışmaları yapılıyor!

Bir bölümü Bartın'ın Ulus ilçesinde bulunan Küre Dağlan Milli Parkta çalışmalar yapılıyor. Bartın Üniversitesinden inceleme ve araştırma için gelen Prof. Dr. Erdoğan Atmış proje kapsamında Ulus ilçesine geldi.

Sarıkamış Milli Parkı projesi Çanakkale destanı gibi bir merkez olacak!

Veysel Eroğlu "Sarıkamış Milli Parkı bizim için çok önemli. Bakanlığımızın uhdesinde bundan da büyük bir şeref duyuyorum. Orada muhteşem bir proje hazırlıyoruz. Sarıkamış da aynen Çanakkale destanı gibi bir merkez olacak" dedi.

Milli Proje eleman başvuruları Haberi

Milli Proje eleman başvuruları

Yeni havalimanından, savunma sanayisine kadar birçok yeni milli projeye istihdam açılması için insan kaynakları "Milli Proje Milli İstihdam" programını başlattı.

Şirketler, yapılacak projelerde yer almak isteyenler için savunma sanayi, yerli otomobil, nükleer enerji, gen teknolojisi, finans teknolojileri, siber güvenlik, sağlık teknolojileri gibi alanlarda yürütülen çalışmalara katkıda bulunacak. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, milli projelere katılacak adaylar mühendislik, iletişim, makine, finans, elektrik, bilişim teknolojileri, hukuk, tasarım, işletme siber güvenlik, enerji ve moleküler biyoloji gibi meslek gruplarından seçilecek. 

"Milli Proje Milli İstihdam" programı için başvurular 1 Ocak'ta başlayacak, 1 Mart'ta sona erecek. Adaylar 9 ila 20 nisan arasında dil ve yetenek sınavına...